4H Hedmark har ledig fast 100% stilling som organisasjonsrådgiver.

Vi søker en omgjengelig og tydelig person. Er du kreativ, strukturert, effektiv, initiativrik og i tillegg resultatorientert? Jobber du godt både selvstendig og i samarbeid med andre ansatte, tillitsvalgte og frivillige i alle aldre? Håndterer du alt fra å holde kurs, skrive prosjektsøknader, jobbe med nettverksbygging, holde orden på økonomi og medlemsregister, ha ansvaret for store arrangement og legge til rette for frivillig arbeid? Har du lyst på en meningsfull jobb i en spennende organisasjon og har bred digital kompetanse? Da vil vi gjerne høre fra deg!

4H Hedmark har ca 30 4H-klubber og 650 medlemmer spredt over hele fylket. Kontorsted er i Moelv. 4H Hedmark inngår i et regionsamarbeid med 4H Oppland og 4H Trøndelag. Den nytilsatte vil få et spesielt ansvar for å følge opp 4H-aktiviteten fylket. I den forbindelse vil verving, oppstart av nye 4H klubber og rekrutering være vesentlige arbeidsoppgaver.

Som ansatt i 4H er jobben din å legge til rette for at barn og unge får utvikle seg til samfunnsengasjert og aktiv ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker, samt legge til rette for frivillig arbeid.

4H er opptatt av inkludering og mangfold, og vil oppfordre alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Lønn og tiltredelse etter avtale. Arbeidssted for denne stillingen er i Moelv. Kvelds- og helgearbeid samt en del reising må påregnes. Søkere må ha førerkort klasse B og disponere bil.

Ved intern tilsetning kan det bli ledig en 50% prosjektstilling ut 2022. Prosjektet heter Levende Lokalsamfunn. Gi beskjed om du kan være interessert i den stillingen ved søknad på organisasjonsrådgiverstillingen.

Kontaktperson er regionkoordinator Turi Elise Kaus som treffes på telefon 920 57 317.
Søknad og CV sendes på e-post til turi.elise.kaus@4h.no senest 20. januar 2021.