Praktisk informasjon:

  • Vi blir 14 barn og to voksne hver uke
  • Fra mandag til og med fredag
  • Vi åpner klokken 08.00 og barna må være hentet før klokken 16.00
  • Ta med klær barna kan bruke i fjøsen, støvler, regntøy og ullgenser. Husk nok skiftetøy. Vi er ute hver dag uansett vær. Klærne kan være på gården hele uka.
  • Frokosttid fra 08.00 - 09.00, ta med matpakka. Melk, lunsj og frukt får barna på gården.

Alder: Barna må være ferdige med 2. klasse (Født 31.12.2016 eller tidligere)

Temauker

 Uke 26: Hest

              Ansvarlig: Kristin

  • Fjøsstell, stelle hest, ri, tur og utelek (NB: dette er ikke rideleir)

Uke 27: Hest

              Ansvarlig: Kristin 

  • Fjøsstell, stelle hest, ri, tur og utelek (NB: dette er ikke rideleir)

Uke 32: Matskole

              Ansvarlig: Finn Arne

  • Fjøsstell, hovedvekt på matlaging, tur og utelek

 

Påmelding og kontaktinfo:

Påmeldingsfrist for alle uker er 1.juni

For å kunne melde seg på sommerklubb må du først være innlogget som medlem. Dersom du er medlem i en 4H-klubb fra før bruker medlemsnummeret ditt og logger deg inn som vanlig. Om du ikke er medlem i en klubb fra før, melder du deg først inn som arrangementmedlem under «Bli med i 4H». Videre velger du den sommerklubben du skal bli med på. Når du melder deg inn i 4H må medlemskapet først godkjennes av 4H Norge. Dette gjøres manuelt, og det kan derfor noen ganger ta litt tid før du får tilsendt medlemsnummer. Når du mottar dette kan logge deg inn oppe til høyre på 4H Norge sin hjemmeside, og melde deg på arrangementet du ønsker å delta på. Du betaler deltakeravgift med kort/vipps ved påmelding. De som meldte seg inn i fjor som arrangementmedlem, må gjør dette på nytt i år. Det er økonomisk bindende å melde seg på sommerklubb

Har du spørsmål, kontakt 4H-gården på mail,  post@bodin4hgard.org.  Er det forhold vi burde vite om må det gis beskjed ved påmelding. Eks: allergi, sykdom, og lignende.

Sommerklubben arrangeres av Bodin 4H-gård i samarbeid med 4H Nordland, og det koster kr. 2500,- pr uke. Beløpet består av deltakeravgift kr. 2400,- og medlemskap i 4H Norge kr. 100,-. Medlemskapet er et såkalt arrangementsmedlemskap, som registreres under 4H Nordland og gjelder fram til 31.12.24. Det gir bl.a. en ekstra forsikringsdekning, informasjon fra 4H-klubbene og medlemsbladet Aktivitet ut året. Etter sommerklubben får du tilbud om å bli medlem i Bodin 4H-klubb, som møtes hver mandag. Medlemmer i 4H-klubben betaler ikke for arrangementsmedlemskap.