For å kunne melde seg på sommerklubb må du først være innlogget som medlem. Dersom du er medlem i en 4H-klubb fra før bruker medlemsnummeret ditt og logger deg inn som vanlig. Om du ikke er medlem i en klubb fra før, melder du deg først inn som arrangementmedlem under «Bli med i 4H». Videre velger du den sommerklubben du skal bli med på. Når du melder deg inn i 4H må medlemskapet først godkjennes av 4H Norge. Dette gjøres manuelt, og det kan derfor noen ganger ta litt tid før du får tilsendt medlemsnummer. Når du mottar dette kan logge deg inn oppe til høyre på hjemmesiden, og melde deg på arrangementet du ønsker å delta på.

 

Bli med på sommerklubb på Ersvika samiske siida på Jenfotfs Minde!

Er du mellom 8-14 år? Da kan du melde deg på ei spennende sommerklubb- uke med Ersvika samiske Siida! Sommerklubben holdes på Jentofts Minde oppe i Vatnet utenfor Bodø.

Oppmøte: Mandag kl 10.00

Henting: Fredag kl 17.00

Program

Mandag- Bli kjent med plassen og hverandre. Vi går gjennom opplegget for uka. Gjennomgang av HMS. 

Tirsdag- Tur til Sørfjorden hvor vi skal utforske en samisk boplass. Tursekk får du låne her. 

Onsdag- Ulike aktiviteter på leirområdet. Sløyd, sying, malekurs

Torsdag- Bading, kanopadling, fiske. Vest får de låne her.

Fredag- Vi lager mat ute og koser oss ved bålet. Her kan deltakerne få være med å bestemme hvilke aktiviteter de vil gjøre. Det blir blant annet mulighet for å prøve seg i smia.

Det blir selvsagt lek, kos og bålbrennig hver dag. På kveldene blir det også tid til å stelle dyrene vi har her. For tiden har vi kaniner, høner og ender. 

I løpet av uka vil også barna lære trygg bruk av 4 forskjellige urter.

 

Info

Ersvika samiske siida er en samsiks boplass der deltakerne på sommeklubben får lære om samisk kultur, levemåte, høsting av naturen og bærekfraft. Vi har fokus på å naturhensyn, mestring og samhørighet i gruppa gjennom uka.

Vi er fire voksne med lang erfaring som jobber med sommerklubben.

På sommerklubb med Ersvika samiske siida er alle måltid inkludert. Alle deltakerne får hver sin seng, og om noen ønsker å ligge på samme rom, kan det ordnes. Ta med sovepose. Det vil også være mulig å sove ute i en hengekøye for de som vil det. Det vil alltid være voksne som sover ute sammen med deltakerne. 

Har du spørsmål om sommerklubben, ta kontakt med Maria Hauge på telefon- 95945132

 

Pakkeliste

Toalettsaker

Skiftetøy

Klær etter hver og forhold. Vi er ute mesteparten av tida.

Badetøy

 

Påmelding og kontaktinfo:

Du melder deg på elektronisk påmelding via 4Hs hjemmeside www.4h.no.   Klikk : Hva skjer, arrangement,  velg fylke , velg ønsket uke og fyll ut alle opplysninger. Har du spørsmål, ta kontakt med Maria Hauge på telefon  95945132   Er det forhold vi burde vite om må det gis beskjed ved påmelding. Eks: allergi, sykdom, og lignende. Påmeldingen er bindende.

Betaling

Sommerklubben arrangeres av Ersvika samiske siida 4H-gård i samarbeid med 4H Nordland, og det koster kr. 3200,- pr uke. Beløpet består av deltakeravgift kr. 3100,- og medlemskap i 4H Norge kr. 100,-. Medlemskapet er et såkalt arrangementsmedlemskap, som registreres under 4H Nordland og gjelder fram til 31.12.22. Det gir bl.a. en ekstra forsikringsdekning, informasjon fra 4H-klubbene og medlemsbladet Aktivitet ut året. Medlemmer i 4H-klubben betaler ikke dette. Beløpene må betales før deltakelse i sommerklubben. Faktura kommer på e-post.

4H er for alle! Dersom du trenger noen form for tilrettelegging, så ta kontakt med gården.

Deltagerstøtte

Økonomi skal ikke være en hindring for å delta på 4H sine aktiviteter – alle som vil, skal være med. Det er nå mulig å søke om deltakerstøtte for aktiviteter og prosjekt. Søk deltagerstøtte her