For å kunne melde seg på sommerklubb må du først være innlogget som medlem. Dersom du er medlem i en 4H-klubb fra før bruker medlemsnummeret ditt og logger deg inn som vanlig. Om du ikke er medlem i en klubb fra før, melder du deg først inn som arrangementmedlem under «Bli med i 4H». Videre velger du den sommerklubben du skal bli med på- Ersvika sommerklubb. Når du melder deg inn i 4H må medlemskapet først godkjennes av 4H Norge. Dette gjøres manuelt, og det kan derfor noen ganger ta litt tid før du får tilsendt medlemsnummer. Når du mottar dette kan logge deg inn oppe til høyre på hjemmesiden, og melde deg på arrangementet du ønsker å delta på. Du må betale deltakeravgift ved påmelding, og påmeldingen er økonomisk bindende.

 

Velkommen til sommerklubb gjennom Ersvika samiske siida på Jentofts Minde!

Aldersgrense: 9-15 år

Antall plasser: 15

Overnatting: Ja, hele uken.

Info

Ersvika samiske Siida er en samisk boplass der deltakerne på sommerklubben får lære om samisk kultur, levemåte, høsting av naturen og bærekraft. Vi har stort fokus på naturhensyn, mestring og samhørighet i gruppen gjennom uken.

Vi er fire voksne med lang erfaring i jobben som er ansvarlige for sommerklubb-uken

Alle måltider er inkludert i sommerklubben. Alle deltakerne får hver sin seng, og om noen deltaker vil ligge sammen, kan dette ordnes. Ta med sovepose. Det vil også være mulighet for å sove ute i hengekøye for de som vil det . Det vil alltid være voksne som sover ute sammen med deltakerne. Hengekøye får deltakerne låne her. Dersom noen av deltakerne ønsker å sove ute er det viktig med varme klær samt god sovepose, da det blir kaldt om nettene.

Alle måltidene blir holdt ute i lavvoen. Dersom det er noen allergier, ønsker vi beskjed om dette. Oppmøte er på Jentofts Minde, oppe ved Vatnvatnet utenfor Bodø. Deltakerne møter opp klokken 17.00 mandag, og blir hentet 17.00 fredag. Ved ankomst møtes vi ute foran hovedhuset. Når alle deltakerne har kommet på mandag,  blir det gjennomgang av plass, sikkerhet og opplegg for uken i lavvoen.

Nedenfor finner dere pakkeliste og opplegg for sommerklubben. Det blir selvsagt, lek, kos og bålbrenning hver dag. På kveldene blir det også tid for å stelle dyrene vi har her. For tiden har vi kaniner, høns, kalkuner og katter.

 

Pakkeliste:

- Toalettsaker

- Håndduk

- Sovepose, god sovepose dersom du ønsker å sove ute.

- Tursekk

- Drikkeflaske, matboks (til turen)

- Klær etter vær (vi er ute mesteparten av tiden)

- Skiftetøy, gode klær dersom du vil sove ute.

- Badetøy - gode sko til tur.

 

OPPLEGG:

Mandag: Bli kjent med plassen og hverandre. Vi gjennomgår planen for uken, samt HMS.

Tirsdag: Ulike aktiviteter på leirområdet. Eksempel sløyd, maling, sying.

Onsdag: Tur til Sørfjorden hvor vi skal utforske en samisk boplass. Ta gjerne med tursekk og drikkeflaske.

Torsdag: Bading, kanopadling, SUP og fiske. Vest får barna låne her, dette er påbudt nede ved vannet.

Fredag: Avslutning ute med mat og bålkos. Deltakerne kan få være med på å bestemme hvilke aktiviteter de vil gjøre.

Dersom det er spørsmål angående sommerklubben, ta kontakt med daglig leder Maria Hauge på telefon 95945132

 

Kontaktinfo og betaling

Har du spørsmål, kontakt 4H-gården på telefon- 95945131, eller mail- ersvika@gmail.com. Er det forhold vi burde vite om må det gis beskjed ved påmelding. Eks: allergi, sykdom, og lignende.

Sommerklubben arrangeres av Ersvika samiske siida 4H-gård i samarbeid med 4H Nordland, og det koster kr. 4900,- pr uke. Beløpet består av deltakeravgift kr. 4800,- og medlemskap i 4H Norge kr. 100,-. Medlemskapet er et såkalt arrangementsmedlemskap, som registreres under 4H Nordland og gjelder fram til 31.12.23. Det gir bl.a. en ekstra forsikringsdekning, informasjon fra 4H-klubbene og medlemsbladet Aktivitet ut året. Medlemmer i 4H-klubben betaler ikke dette.  Du betaler ved innmelding/påmelding med kort/vipps.

Meld deg inn her. Velg arrangementmedlemskap, deretter fylke og Ersvika sommerklubb under klubb.

Deltagerstøtte

Økonomi skal ikke være en hindring for å delta på 4H sine aktiviteter – alle som vil, skal være med. Det er nå mulig å søke om deltakerstøtte for aktiviteter og prosjekt. Søk deltagerstøtte her

4H er for alle! Dersom du har behov for noen form for tilrettelegging, tar du direkte kontakt med gården.