Fredagen den 31. mai er det pizzabaking på Bodin 4H-gård, i regi av den nydannede Kløvergruppa i Bodø og 4H Nordland. Alle 4H-ere mellom 4 og 9 år er invitert til å delta. Er du ikke medlem i 4H men ønsker å delta kan du melde deg inn som medlem på 4h.no/blimed. Medlemskontingenten for kløvermedlemmer er 120.- per år. 

Når: Fredagen den. 31. mai klokken 17:00-18:30. Vi har plass til 12 barn i lag med foresatte, og først til mølla gjelder. Dere kommer til fyret steinovn, ferdig pizzadeig og godt med pizzafyll. Det er bare å lage sin egen pizza å steke ivei. 

Hvor: I Margitstua på Bodin 4H-gård, Thalleveien 27 i Bodø. Buss 3 mot Stordalen, holdeplass Rønvik sykehus. Ellers gode parkeringsmuligheter. Tilgang til toalett fins på gården. Ved fint vær spiser vi ute, ved styggvær spiser vi rundt bålet i utestua. Fjøsen er åpen og Bodin 4H-klubb har fjøsstell, alle som vil får være med. 

Hvem: Barn mellom 4 og 9 år som allerede er medlemmer i 4H, eller har lyst å bli. Alle barn deltar i lag med foresatt. Minst én og maks to foresatte per barn.

Pris: Vi baker én pizza per barn + voksen, og priset er 50 kr. Hvis vi får tid, og ovnen er varm kan vi bake flere.

Påmelding: Påmelding til pizzabaking skjer her på hjemmesiden. Påmeldingsfrist 30. mai. Minst én og maks to foresatte per barn - skriv i fritekst hvor mange voksne dere blir.

Kontaktperson: Jennie Jonsson - jennie.jonsson@4h.no, 466 67 133

4H er for alle. Har du behov for tilrettelegging så er det bare å ta kontakt med Jennie, så skal vi gjøre vårt ytterste for å møte dine behov. 

Bli med på en fin kveld for store og små!