Ansatte i 4H har ferie. Ta kontakt direkte med gården dersom du skal melde noen på sommerklubb eller har andre henvendelser.

kontaktinfo: 

hestinord@gmail.com

Telefon til Marita Hammernes: 97642473

 

For å kunne melde seg på sommerklubb må du først være innlogget som medlem. Dersom du er medlem i en 4H-klubb fra før bruker medlemsnummeret ditt og logger deg inn som vanlig. Om du ikke er medlem i en klubb fra før, melder du deg først inn som arrangementmedlem under «Bli med i 4H». Videre velger du den sommerklubben du skal bli med på. Når du melder deg inn i 4H må medlemskapet først godkjennes av 4H Norge. Dette gjøres manuelt, og det kan derfor noen ganger ta litt tid før du får tilsendt medlemsnummer. Når du mottar dette kan logge deg inn oppe til høyre på hjemmesiden, og melde deg på arrangementet du ønsker å delta på.

 

Velkommen til Hest og Friluftsliv på Stall Elverhøy!

Vi skal ha sommerklubb uke 26, 27, 32 og 33.

Oppstart mandag kl. 08-09. Avsluttes fredag kl. 15-16. Nedre aldersgrense er 8 år. 

Aktiviteter kl. 09-15. Overnatting ute i naturen torsdag-fredag.

Pris pr uke kr. 1600, inkl. lunsj/drikke og mat i forbindelse med overnatting.

I løpet av uka skal vi holde på med dyrene på gården. Stell av hestene og ridning. Turer ut i naturen rundt oss. Lage mat på bål. Overnatte ute i naturen. Bading, hvis temperaturen tillater dette. Lek og moro.

Drikkeflaske og klær etter vær må medbringes hver dag. Sovepose, tannbørste og annet nødvendig utstyr til overnatting. Ellers har vi alt utstyr som trengs til aktiviteter. Vi håper også å kunne tilby kanopadling i 2022.

Spørsmål rettes til Marita Hammernes epost hestinord@gmail.com tlf 97642473

Betaling

Sommerklubben arrangeres av Stall Elverhøy i samarbeid med 4H Nordland, og det koster kr. 1600,- pr uke. Beløpet består av deltakeravgift kr. 1500,- og medlemskap i 4H Norge kr. 100,-. Medlemskapet er et såkalt arrangementsmedlemskap, som registreres under 4H Nordland og gjelder fram til 31.12.22. Det gir bl.a. en ekstra forsikringsdekning, informasjon fra 4H-klubbene og medlemsbladet Aktivitet ut året. Medlemmer i 4H-klubber betaler ikke dette. Beløpene må betales før deltakelse i sommerklubben. Faktura kommer på e-post.

Er det forhold vi burde vite om må det gis beskjed ved påmelding. Eks: allergi, sykdom, og lignende.  Påmeldingen er bindende.

4H er for alle! Dersom du trenger noen form for tilrettelegging, så ta kontakt med gården.

Deltagerstøtte

Økonomi skal ikke være en hindring for å delta på 4H sine aktiviteter – alle som vil, skal være med. Det er nå mulig å søke om deltakerstøtte for aktiviteter og prosjekt. Søk deltagerstøtte her