På dyrekurs blir det mye stell og kos med dyrene på gården. Det bor høner og kanin i stallen, og på salrommet bor kattene Karsten og Petra. Hesten Maia kan vi ri på. 

Det blir mat på bål og alle bidrar med bål og forberedelse av lunsjen. Klarer vi å fyre opp med tennstål? Vi bruker egg fra hønene til å lage vaffelkaker.

 

Praktisk informasjon:

  • Vi blir 6 - 10 barn, og to voksne.
  • Lørdag og søndag, uten overnatting.
  • Vi møtes klokken 10:00 utenfor ridehallen, Nystadveien 18, Valnesfjord. Barna må være hentet før 14:00
  • Ta med klær (og sko) etter vær. Husk nok skiftetøy.
  • Lunsj er inkludert. Ta med drikkeflaske. 

Alder: Barna må være ferdige med 1. klasse (Født 31.12.2017 eller tidligere)

Påmelding og kontaktinfo:

For å kunne melde deg på dyrekurs må du først være innlogget som medlem. Dersom du er medlem i en 4H-klubb fra før bruker medlemsnummeret ditt og logger deg inn som vanlig. Om du ikke er medlem i en klubb fra før, melder du deg først inn som arrangementsmedlem under «Bli med i 4H». Videre velger du den dyrekurs du skal bli med på. Når du melder deg inn i 4H må medlemskapet først godkjennes av 4H Norge. Dette gjøres manuelt, og det kan derfor noen ganger ta litt tid før du får tilsendt medlemsnummer. Når du mottar dette kan logge deg inn oppe til høyre på 4H Norge sin hjemmeside, og melde deg på arrangementet du ønsker å delta på. Du betaler deltakeravgift med kort/vipps ved påmelding. Det er økonomisk bindende å melde seg på dyrekurs.

Har du spørsmål, kontakt Stall Elverhøy på mail,  hestinord@gmail.com. Er det forhold vi burde vite om må det gis beskjed ved påmelding. Eks: allergi, sykdom, utfordringer med mere.

Dyrekurset arrangeres av Stall Elverhøy i samarbeid med 4H Nordland, og det koster kr. 1000,- pr helg. Beløpet består av deltakeravgift kr. 900,- og medlemskap i 4H Norge kr. 100,-. Medlemskapet er et såkalt arrangementsmedlemskap, som registreres under 4H Nordland og gjelder fram til 31.12.24. Det gir bl.a. en ekstra forsikringsdekning, informasjon fra 4H-klubbene og medlemsbladet Aktivitet ut året. Etter dyrekurset får du tilbud om å bli medlem i Polarstjerna 4H-klubb som møtes for forskjellige aktiviter knyttet til gården med omegn.