Praktisk informasjon:

  • Vi blir 12 barn og to voksne.

  • Tilbudet gjelder tirsdag 27.2 eller torsdag 29.2. Du kan kun velge en dag.

  • Vi åpner klokken 08.30 og barna må være hentet før klokken 16.00

  • Ta med klær og sko som barna kan bruke i fjøsen, varme klær til utendørsbruk, regntøy og støvler ved regnvær. Husk nok skiftetøy.

  • Frokosttid er 8:30 - 9:00, ta med matpakka. Melk, lunsj og frukt får barna på gården. 

Alder: 8-12 år. Barna må være født 31.12.2016 eller tidligere. 

 

Påmelding og kontaktinfo:

Påmeldingsfrist er 11 februar.

For å kunne melde seg på dyredag må du først være innlogget som medlem. Meld deg først inn som arrangementmedlem under «Bli med i 4H». Videre velger du den dyredagen du vil være med på. Når du melder deg inn i 4H må medlemskapet først godkjennes av 4H Norge. Dette gjøres manuelt, og det kan derfor noen ganger ta litt tid før du får tilsendt medlemsnummer. Når du mottar dette kan logge deg inn oppe til høyre på 4H Norge sin hjemmeside, og melde deg på arrangementet du ønsker å delta på. Du betaler deltakeravgift med kort/vipps ved påmelding. Det er økonomisk bindende å melde seg på dyredag.

Har du spørsmål, kontakt 4H-gården på mail, post@bodin4hgard.org.  Er det forhold vi burde vite om må det gis beskjed ved påmelding. Eks: allergi, sykdom, utfordringer med mere.

Dyredagen arrangeres av Bodin 4H-gård i samarbeid med 4H Nordland, og det koster kr. 500,-. Beløpet består av deltakeravgift kr. 400,- og medlemskap i 4H Norge kr. 100,-. Medlemskapet er et såkalt arrangementsmedlemskap, som registreres under 4H Nordland og gjelder fram til 31.12.24. Det gir bl.a. en ekstra forsikringsdekning, informasjon fra 4H-klubbene og medlemsbladet Aktivitet ut året. Etter dyredagen får du tilbud om å være med i Bodin 4H-klubb som møtes på Bodin 4H-gård hver mandag.