4H Nordland inviterer til årsmøte/storkurs på Sjunkhatten leirskole i Bodø!

VIKTIG! Ved påmelding må du skrive når og hvordan du kommer, og avreisetidspunkt på søndag. Dette gjør du under "Fritekst". Huk også av for om du trenger skyss fra Tverlandet og opp til leirskolen.

I år avholdes årsmøtet på Sjunkhatten leirskole som ligger 20 minutter utenfor Bodø. Leirskolen ligger i flotte omgivelser på Vatnet, og har alle fasiliteter. 

Deltakerne på årsmøtet innlosjeres på flermannsrom på Sjunkhatten leirskole i Vatnlia utenfor Bodø. Leirskolen ligger ca. 10 minutts kjøretur unna Tverlandet, hvor det er både tog- og buss stopp. Det blir mulighet for henting på Tverlandet for de som ikke kommer med bil selv. Alle måltider er inkludert, og det vil være mulighet for å smøre matpakke før hjemturen søndag. Det blir servert sunn og god mat, og frukt vil være tilgjengelig gjennom hele helga slik at det ikke blir nødvendig med godteri og brus.

Leirskolen ligger i Vatnlia øst for Bodø by og har en kapasitet til 60 elever. Det er stort uteområde med lavvo og grillmuligheter og stor spisesal inne i hovedbygget. Det er flere soverom med to-flermannsrom og senger med dyner og pute. Deltakerne trenger derfor kun å ta med seg sengetøy og håndduk i tillegg til godt skifte og varme uteklær. For nærmere info, vennligst se pakkeliste.

 

http://www.nordlandsnatur.no/vatnlia/ - se mer om leirskolen her.

 Vennligst les reglene for helga. De store 4H-erne passer på de mindre, og voksne nattevakter går brannvakt natta igjennom i tilfelle noen skulle trenge noe.

Pakkeliste:

  • Toalettsaker og håndduk
  • Pysjamas eller andre klær å sove i
  • Klær etter vær og skifte 
  • Spill etter ønske (kort, brettspill div. Det blir Spillaften)
  • Notatbok og skrivesaker
  • Gode uteklær- og sko
  • Sengetøy eller sovepose
  • penklær til årsmøtemiddag
  • Sakspapirer

 

Storkurs

I år kjører vi villmarkskurs! Hold deg fast, dette blir stilig! Mer informasjon kommer.

 

Regler for samlinga

Alle må registrere seg ved ankomst. Vi vil være til stede fra kl. 17.00 og utover ved i inngangen på det store hovedbygget på tunet.

1. Alle må gi beskjed til en av de ansvarlige om de må forlate området eller en av aktivitetene.

2. 4H Nordland ønsker ikke at det skal spises og drikkes godteri eller brus denne helga. Vi kjøper inn god og sunn mat, og det vil bli servert frukt regelmessig. Energidrikk/koffeindrikk er ikke tillatt. Ingen deltakere får benytte seg av butikkene i nærområdet. Hvis noen trenger noe fra butikken kan det ordnes, ta kontakt med kursarrangør.

3. Søppel er alles ansvar og rommene blir ryddet på dugnad. Vi har ingen voksne som rydder for oss. Pass godt på egne saker og få alt med deg hjem på søndag. Merk tingene dine med navn.

4. 4H-erne er veldig gode venner, men alle skal sette sine egne grenser for «kos og klem». Gi beskjed om det er noe du ikke liker.

5. Tulling og erting er bare morsomt hvis begge parter synes det er morsomt. Gi beskjed hvis noe plager deg.

6. Røyking tillates ikke på skolens område. Det er totalforbud mot bruk av

rusmidler. Overtredelse av dette vil føre til hjemsending på egen regning.

Tenk gjennom hva disse punktene betyr for deg.

7. De store medlemmene er forbilder for de yngste og skal gå foran med gode eksempler. Det betyr mye for yngre deltakere at de eldre 4H-erne er aktivt med og er hyggelige mennesker med en inkluderende omgangstone.

8. Både store og små møter presist og deltar på alle felles aktiviteter. La mobilen hvile mest mulig denne helga.

9. Dersom det skjer noe galt, har vi beredskapsplan som de

voksne/aktivitetslederne gjøres kjent med første kveld. Vi har voksne

nattevakter som går brannrunde rundt på skolen hver time. Brannvesenet vet at mange ungdommer er samla på skolen, og det er kun to minutter til legevakten om noen trenger det.

10.Vi voksne stiller opp for både store og små hele kurset om dere trenger oss. Det er du som kursdeltaker som definerer hva som er viktig av små og store hendelser. Har du hjemlengsel, er småsyk, forelska, sint, frustrert eller superglad; ta kontakt og gi beskjed slik at vi kan ordne opp i det meste der og da.

 

Informasjon til klubbene

Vi ønsker deltakere fra alle klubber til årsmøtehelgen! Deltakerne bør være 12 år eller eldre, yngre deltakere skal avklares med fylkeskontoret. Hver 4H-klubb stiller med 2 representanter med stemmerett på fylkesårsmøtet. Observatører fra klubbene er velkommen. Disse har talerett, men ikke stemmerett.

 

Informasjon til alumnklubben

Alumnklubben kan stille med to deltakere med stemmerett på fylkesårsmøtet i tillegg observatører. 

 

Informasjon til 4H-gårdene

4H-gårdene kan til stille med 1 deltaker med stemmerett på fylkesårsmøtet i tillegg observatører. 

 

Informasjon til arrangements- og kløvermedlemmene

Disse gjøres kjent med innkallingen via 4H Nordland sin nettside.

 

Informasjon til medlemsorganisasjonene

Innkallingen sendes til hovedkontoret/fylkeslaget for medlemsorganisasjonene i 4H Norge. Medlemsorganisasjonene deltar med tale- og forslagsrett, men uten stemmerett.

 

Fristen for innsending av saker til årsmøtet er 20. februar Sendes til 4H-kontoret på e-post ingeborg.tangeraas@4h.no

 

 

Hilsen fylkesstyret i 4H Nordland