Viktige frister 15.12

Nå haster det med å laste opp årsplaner, regnskap og årsrapport i medlemsregisteret innen 15.12. Dette er viktig for at dere skal få Frifondpenger! Husk at årsplan 2019 også skal lastes opp sammen med regnskapet. Her finner dere veiledning for det som skal gjøres. Fristen 15.12 er endelig.

 

Frivillighetsregisteret

Fra 2020 må alle klubber ha organisasjonsnummer. Det får klubben ved å registrere seg i Frivillighetsregisteret i Brønnøysundregisteret. Gå inn her og registrer dere. 4H har laget en mal på hvordan registreringen gjøres.

Oppdater medlemslistene

Alle klubber må gå inn å oppdatere medlemslistene sine i medlemsregisteret. Nye medlemmer legges inn her. Dersom noen medlemmer har slutta i klubben, må det sendes mail om dette til kontingent@4h.no. De som har betalt for 2019 er medlem til 31.12.

Husk også å oppdatere vervene i klubben i medlemsregisteret, dersom det har blitt noen endringer her etter årsmøtet. Et verv må avsluttes før det kan legges inn et nytt. 4H anbefaler at all dokumentasjon skal være på plass i medlemsregisteret senest en uke etter årsmøtet i klubben.

Nye klubber

Gode nyheter for oss i 4H Nordland! Leirklompen 4H klubb starter opp igjen før jul. Vi jobber også med oppstart av klubb i Valnesfjord.

 

DAF- kurs

Nå kan dere melde dere på DAF-kurs 17-19 januar 2020. Det gjør dere på 4H sine hjemmesider. Påmeldingsfrist er 15.12.19. Dette blir bra!

 

Klubbrådgiversamling og 4H-gårdssamling

Samme helg er det også klubbrådgiversamling og 4H-gårdssamling på Nordland Kultursenter. For mer informasjon og påmelding, gå på 4H sine nettsider.

 

Verving og Vipps

Nå kan vi bruke Vipps til verving og innmelding av nye medlemmer. Desember er vervemåned, så gå til vippsnummer 4444 og verv en venn! Les mer om vår fine vervekampanje på 4H.no.

 

Torske

Dette er landsleirmaskoten Torske. Han skal på Norgesturnè fram mot Landsleir 2020!
Et bilde som inneholder utendørs, bakke, dyr, himmel

Automatisk generert beskrivelse

 

Viktige datoer

15.desember. Siste frist for å legge inn regnskap, årsmelding, nye verv mm.

17.-19.1 2020. DAF og

Klubbrådgiversamling i Bodø

17-19.1. Klubbrådgiversamling og 4H-gårdssamling

13.-15.3 2020. Storkurs og årsmøte

6.-12.7 2020. Landsleir i Bodø!

 

God jul og godt nyttår!

Med årets siste nyhetsbrev ønsker vi dere ei riktig god jul og en herlig nytt år! Takk for året som har vært og den flotte innsatsen. Vi ser fram til det nye året som kommer, med mange nye opplevelser og aktiviteter.

 

 

Hilsen oss i 4H Nordland