Nye verv

Vel overstått årsrapportering! Bra jobba til alle dere i klubbene?

Dersom klubben har nye medlemmer i styret, må dette endres på klubbens side i medlemsregisteret og i enhetsregisteret. Dette er de som regel leder eller klubbrådgiver som har tilgang til å gjøre.

Husk å avslutte de gamle vervene ved å sette en sluttdato på dem.

 

Digital klubbrådgiversamling 13.januar

13.januar kl.19-20.00 blir det ny digital klubbrådgiversamling. Vi skal snakke om verving og koronasikre aktiviteter. Invitasjon kommer på mail før jul?

 

Prosjektplattformen

Alle som jobber med er digitalt prosjekt inne i prosjektplattformen nå, må avslutte dette innen 31.12.20. Da nullstilles hele prosjektplattformen. Plattformen er stengt fra 1.1-15.2.21.

 

Opplæring i digitale prosjekter

22.feburar 2021 kl.19-21.00 inviterer vi klubbene til opplæring i digitale prosjekter!:) Flinke Caroline Kløvrud viser dere hvordan alt fungerer med prosjektplattformen og de nye digitale prosjektene. Opplæringen blir digital, så dere vil få en invitasjon til et Teams-møte på mail, slik som ved de andre klubbrådgiversamlingene. Det blir selvsagt mulighet til spørsmål, og er det spesifikke ting dere lurer på, så send gjerne en mail til meg- marte.brekke@4h.no. Så får Caroline muligheten til å forberede seg?

 

Bilder til årsmeldingen

Send oss bilder fra klubbene! Vi ønsker bilder vi kan bruke i årsmeldinga for 2020, på nettsiden og i annet informasjonsmateriell. Vi er særlig interessert i bilder av alle som har fått plaketten i år, og fra høstfest og andre klubbaktiviteter! Husk å skrive hvem som er med på bildet og hvem som er fotograf, og i hvilken sammenheng bildet er tatt. Sendt bildene til fylkesleder: gretenytroen@gmail.com


Styrevervkurs 15-17 januar

Vi satser fortsatt på fysisk styrevervkurs denne helga, men følger med på utviklingen av smittesituasjonen. Vi kommer til å ha et digitalt opplegg dersom smittesituasjonen ikke tillater oss å samles fysisk på Vatnlia Leirskole utenfor Bodø. Deltagerne kommer til å ha det artig og lære masse uansett opplegg!:)

Noen har kanskje opplevd at prisen ved påmelding til styrevervkurset har blitt 1200 kr. Dette er en liten feil, og som er retta opp i nå. Prisen er 600 kr.

 

Nordland som pilotfylke

Hurra! 4H Nordland fikk nylig innvilget søknad om støtte fra LNU- Mangfold og inkludering. Prosjektet går ut på å etablere lærerike og sosiale møteplasser i nærmiljøet, gjennom aktiviteter som matlaging med fokus på årstidene, hagearbeid, lage og drive grønnsakshage, og lære om nyttevekster. Prosjektet vil inkludere barn og unge med minoritetsbakgrunn og med nedsatt funksjonsevne i organisasjonen og dens aktiviteter. Vi vil oppfordre klubbene til å tenke inkludering når dere skal verve nye medlemmer til klubben. 4H passer for alle, og noen trenger mer tilrettelegging enn andre. 

 

Plakettmottakere 2020

Gratulerer til alle som har tatt plaketten i år!:)

Færingen 4H- Ragnhild Kvavik og Amalie Mannsverk

Syv Søstre 4H- Natalie Temre Mathisen, Espen Ottesen og Sara Lavine Dimmeldal

Svint 4H- Lotte Ravnå

Solsikken 4H- Kim Arthur Johansen

Gå på 4H- Silas Mørk

Susna 4H- Dine Daleng Sjåvik

Nordlys 4H- Mathias Brox Sandnes og Benjamin Vesterdal Lillevik

Hatten 4H- Oda Martine Dahlberg Myrvang

 

Hilsen fra fylkesstyret

Et annerledes år går mot slutten og fylkesstyret vil takke alle tillitsvalgte, klubbrådgivere, aktivitetsledere, foreldre og alle andre som har gjort en innsats for å opprettholde aktiviteten i klubbene våre under pandemien! Med kreativ tenking, avstand og hygienetiltak har dere lagt til rette for at medlemmene i klubbene fortsatt kan oppleve fellesskap, mestring og læring på egne premisser.

Vi er også veldig glade for at så mange styrer har rapportert innen fristen. Og ikke minst at så mange medlemmer med og uten styreverv har meldt seg på styrevervskurs-helga i midten av januar! Vi gleder oss til å treffe dere og håper det blir mulig å gjennomføre som planlagt på Vatnlia i Bodø! Hvis vi må endre til digital kurshelg skal det bli artig det og, men annerledes som så mye annet har blitt i år.

Gratulerer til alle høstens plakettmottakere! Vi er så stolte av dere og håper å ha dere med videre som alumner i NØFF!

Vi ønsker alle i 4H-familien en riktig god jul og et godt nytt år!

 

Viktige datoer

15-17. januar- Styrevervkurs i Bodø

19-21. januar- Årsmøte i 4H Nordland i Bodø

12-15. august- Fylkesleir