Det er mulig å lage egne oppdrag som legges til i planen for prosjektet, som kun er synlige for den/de som jobber med akkurat dette prosjektet.

Slik gjør du det:
 

  1. Når man planlegger prosjektet og er på steget "Oppdrag", trykk på den gule knappen "Legg til eget oppdrag". Da dukker det opp en boks som må fylles ut. 
  2. Skriv inn tittel på oppdraget og beskrivelse av hva man skal gjøre i oppdraget.
  3. Kryss av hvilket fagområdet oppdraget passer best til.
  4. Gi et anslag på om oppdraget er lett/vanskelig og hvor lang tid det tar å gjennomføre det. Spør gjerne en voksen om hjelp hvis du er usikker, og se gjerne på andre oppdrag i oppdragsbanken for å sammenligne.
  5. For tidsbruk, er de ulike alternativene: Kort (0-60 min), Mellom (1-3 timer), Lang (3-6 timer), Heldags (6-12 timer) og Flere dager (12+ timer).
  6. For vanskelighetsgrad, prøv å gi et anslag av hvor lett eller vanskelig oppdraget vil være for en "gjennomsnittlig" 4H-er.
  7. Trykk på "Legg til oppdrag".
  8. Oppdraget skal nå havne under "Valgte oppdrag" i planen. Hvis man ønsker å redigere oppdraget man har laget, trykk på "Rediger oppdrag" her.  Man kan også slette oppdraget ved å trykke på det gule krysset ved oppdraget.
  9. Husk at klubbrådgiver i klubben må godkjenne oppdragene man lager selv før man kan gjennomfører dem. Hvis planen for prosjektet blir godkjent, blir også oppdragene godkjent.