Her har vi laget litt plass for å gi en kort presentasjon av prosjektet som helhet.

  • Prosjektbilde: Last opp et bilde som illustrerer det du/dere skal lære mer om i år. Bildet må være en jpg-fil, og den må ha en størrelse på minimum 400x400 piksler. Bildet blir synlig på forsiden din hver gang du logger deg på prosjektplattformen. Bildet kan ikke endres etter at planen har blitt godkjent.

 

  • Litt om prosjektet: Før man starter å dokumentere at man har gjennomført de ulike oppdragene, må man skrive et par setninger som beskriver prosjektet som helhet. Lengden på denne teksten bør være maks ett avsnitt. Her er noen spørsmål man kan besvare:
  1. Hva handler prosjektet om?
  2. Hvorfor valgte man nettopp dette prosjektet?
     

Her er et eksempel på hva man kan skrive, der tittelen på prosjektet er "Synliggjøring av 4H i hverdagen":

"Jeg valgte dette prosjektet fordi jeg liker å synliggjøre 4H i hverdagen min. Jeg håper at synliggjøringen min vil påvirke andre til å bli nysgjerrige på 4H og kanskje få dem til å melde seg inn i klubben vår. Jeg har også lyst til å eksperimentere litt med kreativ synliggjøring, blant annet ved å bruke 4H-klær i hverdagen, dekorere rommet mitt med en 4H-kløver jeg har laget selv og bruke 4H-utstyr på skolen og på ute på tur. Siden klubben min allerede er flink til å legge ut ting på sosiale medier og sende inn saker til lokalavisa, tenker jeg at dette er en fin alternativ måte å synliggjøre 4H på."