Etter å ha planlagt et prosjekt, er det tid for å gjøre det man har planlagt. Det er altså nå man skal lære ved å gjøre. Men foruten å gjennomføre oppdrag, må man også dokumentere hva man har gjort, slik at klubbrådgiver og/eller prosjektveileder senere kan godkjenne prosjektet. Det neste steget i prosjektarbeidet – gjennomføringssidene – skal hjelpe til med dette.

På gjennomføringssidene kan man dokumentere at man har gjennomført oppdragene sine ved å laste opp bilder eller andre dokumenter, lenke til videoer man har laget og lagt ut på Youtube, eller ved å skrive om hvordan det var å gjøre oppdragene. Man bestemmer selv hvordan man ønsker å dokumentere arbeidet. Man trenger derfor ikke å både skrive, lage video og laste opp bilder – man kan velge å gjøre bare en av tingene. Men man kan også fylle ut alle feltene hvis man vil! Les mer om de ulike valgmulighetene i de neste avsnittene.

Husk! Før man begynner på gjennomføringssidene, må planen man sendte inn være godkjent. Så lenge planen ikke er godkjent, vil gjennomføringssidene være låst. Snakk med en klubbrådgiver i klubben dersom du/dere har ventet en stund på å få planen godkjent.