Velkommen til StyreBOOST! 17.-19. mars på Hove Leirsenter i Arendal.

Ettersom det er så mange flotte alumner som gjør en stor innsats for sin alumnklubb, ønsker N4HA å gi noe tilbake. Vi tilbyer derfor en helg hvor styremedlemmene kan utveksle erfaringer, være sosiale, ha det kjekt, prøve nye aktiviteter, øke kompetansen innen styrearbeid og få en BOOST av motivasjon til videre arbeid i alumnklubbstyrene! Håper du er klar for en topp alumnhelg med mye moro!

I år kan du velge mellom to forskjellige aktiviteter – utendørs lasertag eller escaperoom.

Lasertag er underholdende, morsomt og engasjerende. Strategi, lagspill, bevegelse og kreativitet er nøkkelord. I dette spillet er det vanskelig å la vær å bli medrevet. Man spiller mot hverandre fra hver sin originale base. Klarer dere å snike dere inn på det andre lagets territorium og eliminere motstanderen? Dette er det perfekte spillet for dere som elsker tempo, konkurranse og lagånd.

Escaperoom: Skituren over vidda endres fort fra idyll til hardt strev når vinterstormen plutselig feier inn over dere. Deres eneste utvei er å komme dere i ly for uværet. Utslitte og kalde ramler dere inn døra på den bortglemte hytta som ligger alene i dalen. Når dere begynner å se dere omkring inne i hytta oppdager dere at den ikke virker så ubebodd som dere først trodde. Dere bestemmer dere for å forlate hytta, men oppdager at det allerede er for sent. Dere er blitt innesperret, og jegeren skjuler seg et sted der ute i stormen. Hytta er fellen hans og dere er hans bytte. Klarer dere å komme dere helskinnet ut av hytta før det er for seint?

I påmeldingen får du tre valg: 

  1. «Jeg ønsker lasertag som aktivitet»
  2. «Jeg ønsker escaperoom som aktivitet»
  3. «Overrask meg – gi meg den aktiviteten dere mener passer best»

Vi vil prøve så langt det lar seg gjøre å oppfylle alle ønsker, men totale påmeldinger vi spille inn.

Programmet for helgen vil se omtrent sånn her ut:

  • Fredag: Ankomst fra 18.00 og utover, middag, bli kjent og sosialt utover kvelden.
  • Lørdag: Frokost, faglig påfyll og erfaringsutveksling, lunsj, aktiviteter, temamiddag og sosialt.
  • Søndag: Frokost, opplegg, lunsj og avreise ca. kl. 13.00.

Endelig program vil bli sendt ut til de påmeldte sammen med annen info etter at påmeldingsfristen er gått ut.

Reise

Nærmeste flyplass er Kristiansand lufthavn, Kjevik, som ligger ca. en time unna. Vi kommer til å sette opp fellestransport til og fra flyplassen. Tidspunkt for fellestransporten settes når vi vet når folk kommer, men ta utgangspunkt i klokkeslettene over. Det er også mulig å ta tog eller buss til Arendal for de som ikke har lengst vei.

Vi skal som nevnt bo på Hove Leirsenter, i ei stor hytte. Her er senger med dyne og pute, men sengetøy må man ta med selv. Eventuelt kan du velge «Jeg ønsker å bestille håndkle og sengetøy» til 150,- i påmeldingen, så bestiller vi håndkle og sengetøy til deg fra leirsenteret på forhånd.

Du har mulighet til å kjøpe alumngenser til 199,- i påmeldingen om du ønsker det.

Har du behov for tilrettelegging eller har andre spørsmål? Ta kontakt med styret@n4ha.no.