Hva skjer’a?
Det blir masse kos med dyra, friluftsliv, leiker og mye moro ute og inne. I løpet av helgen skal vi ha spennende aktiviteter i fjøset, rundt på gården, tur til setra med geitene, voltige på hesteryggen, revecamp, og hundekjøring. Det blir også masse kos med de andre husdyra, og selvsagt vil dere få omvisning hos de ville dyrene.

  Villmarkshelg 2019, 2

Hvem kan være med?
Villmarkshelgen er for alle juniorer i Buskerud

Påmelding:
På grunn av plassen er det begrenset hvor mange som kan være med. Vi har plass til ca 50 deltakere i alderen 12-14 år (født i 2008- 2010)
De som var påmeldt til arrangementet i mars beholder sin plass og vi åpner opp påmeldingen for de resternde plassene mandag 22.august kl 18.00 og det er ”Førstemann til mølla–prinsippet” gjelder her, så vær rask med å melde deg på!

NB! Det er bindende påmelding, og om du blir syk og ikke kan delta blir ikke deltakeravgiften tilbakebetalt. Ved avlysning/avmelding grunnet koronautbrudd eller frykt for smitte har ikke 4H noe økonomisk ansvar – det betyr at deltakeravgift må betales av den påmeldte. 

Påmeldingen er bindende, men om de nye restriksjoner som er rett rundt hjørnet tilsier at vi ikke kan arrangere vil arrangementet flyttes til i oktober og de påmeldte får da spørsmål om de forsatt vil delta.Dere tar ingen risk ved å melde på nå og ingen må betale for arrangementet før vi vet at myndighetene og de nye restriksjonen sier at det er lov å arrangere.

Pris:                                                                                                                                            Villmarkshelgen koster ca. kr 2450,-. Dette inkluderer mat, overnatting og aktiviteter.
Eksakt pris kommer i desember.

Spørsmål:
Kontakt 4H-kontoret: tlf: 902 10 708 eller e-post: hilde-kristin.oynebr​aaten@4h.no

Velkommen til en super helg!!

Villmarkshelg 2019