Det blir følgende kursmuligheter:

Leder
Er du valgt som leder eller nestleder? Eller har du lyst til å lære mer om lederskap i 4H? Da er dette kurset for deg!

Sekretær
En sekretær er ikke bare å skrive referat i fra møtene. Du trodde kanskje det? Meld deg på kurset her, så lærer du det en sekretær trenger å kunne. Et lite tips: Varm godt opp stemmen din!

Kasserer
Debet og kredit? Regnskap og balanse? Har du lyst til å lære mer om dette? På kassererkurset lærer du alt som trengs å læres for å gjøre kassererjobben.

Styreverv
Her lærer du alt grunnleg­gende og hva styrearbeid går ut på, og hvordan en jobber i 4H-klubber. Du vil lære noe nytt, kanskje noen nye aktiviteter du kan ta med tilbake til klubben. Mye spennende på dette kurset!

Nytt kurs! Synliggjøring  
Et artig og lærerikt kurs for deg som vil få nyttige tips til å synligjøre klubben din og 4H.
Her blir det fokus på å formulere oss godt og kort i sosiale medier, samt skrive informative tekster til lokalaviser. Se på algoritmer, tips og triks i sosiale medier for å nå flest mulig følger.

Friluftshelt
Dette kurset er for deg som har lyst til å lære mer om hvordan friluftsliv kan brukes i klubben din. Hva slags aktiviteter kan en finne på ute? Her lærer du også det å lære bort friluftsliv til andre. Det er anbefalt at kursdelta­kerne her seniorer, og du trenger ikke sitte i styret for å delta på dette kurset!  Dette er også et kurs som er mye ute i løpet av helgen.

Styrevervskurs 2019

Velkommen til kurs!