Er du mellom 15 og 17 år og interessert i å bli kjent med nye mennesker, utforske Nord-Norge og seile med Christian Radich? Eller er du mellom 18-20 år og vil utfordre deg selv til å være med på tur som leder?

4H og WildX skal på tur i sommer og vi lurer på om du vil være med!

Turen er for deg som liker å være utendørs, ønsker bli kjent med nye mennesker, vil gjerne besøke Bodø, går gjerne fottur i fjellet, liker å bade? og prøver gjerne fiskelykken. Du må også ha lyst til å seile med Christian Radich i 4 dager, langs Helgelandskysten. Det er planlagt felles avreise fra Oslo S mandag 22.juli og avreise fra Kristiansund 28.juli. Om det er lettere å møte direkte i Bodø gjør du selvsagt det.  

Du må være forberedt på å bidra (matlaging, rydding, pakking, sette seil osv.). Til gjengjeld vil du garantert bli kjent med nye mennesker, lære noe nytt og få minner for livet.

Om du er interessert i å bli med - svar på denne undersøkelsen

Merk at det kun er plass til 15 4H-ere i alderen 15-17 år og to 4H-ere i alderen 18-20 år. 
Vi vil etterstrebe balanse i kjønn, fordeling fra hele landet, at de mest motiverte og de som melder seg på tidligst får muligheten til å være med. Turen er også helt gratis, og det inkluderer fra du går ut døren til du er tilbake blid og fornøyd.   

I 2023 hjalp Maja Rød Michalsen og Nora Helene Mæhlum-Johansen fra Bjerke 4H oss med å planlegge. Hvem vil være med i år? Svar gjerne rett i undersøkelsen. 

For spørsmål og mer informasjon, send e-post til rådgiver friluftsliv Jean Philip Svartdahl.