Aktivitetshelga er et årlig arrangement N4HA arrangerer for alumner og plakettmottakere. I år bærer turen til Valldal, et steinkast utenfor Ålesund. Sett av helga 13.-15. september og bli med på en helg med andre fantastiske 4H-ere. Påmeldinga åpner 8. juli og fristen er 16. august.

Årets aktivitet er juving, men dersom dette ikke er helt din greie, vil det være mulig med kajakk. Mer informasjon om disse aktivitetene kommer lenger nede.

Arrangementet starter 20:30 på fredagen. Det vil bli satt opp en fellestransport, dersom det er nødvendig, fra flyplassen i Ålesund klokken 19:00. Arrangementet er ferdig 13:00 på søndag, og det tar 1,5 time å kjøre fra campingen til flyplassen.

Kontaktpersonen for arrangementet er Caroline Berlin. Du kan nå henne på facebook, mobil: 98467275 og mail: carr0b3rl1n@gmail.com.

Pakkeliste og mer informasjon vil bli sendt på mail etter påmeldingsfristen 16.august.


Mer om aktiviteter

Juving

"Juving handler om å forflytte seg gjennom et elvejuvet og kan gjøres på mange forskjellige måter. Vi har satt en unik løype som byr på balansering på tau, hopping ned i juvet, klyving, zip-line og svømming!" 

Begrensninger: må være svømmedyktig, minimum 150 cm høy

Kajakk

"På denne turen får du oppleve et spektakulært fjordlandskap mens du padler på en fjord uforstyrret av cruisetrafikk. Vi starter i Valldal og padler ca 3 km innover fjorden til bygden Fjørå og UNESCO fjorden Tafjorden. Her krysser over til andre siden og tar lunsj ved en gammel fjordgård. Dette er den perfekte plass for å nyte utsikten og en deilig lokal lunsj før vi utforsker den andre siden av fjorden på veg tilbake til Valldal. På turen padler vi i UNESCO verdensarvområdet - Geiranger og Herdalen Landskapsvernområdet, samt ser inn i Reinheimen Nasjonalpark. Et fantastisk område av stor nasjonal og internasjonal verdi!"