Så hyggelig at du vil prøve 4H som din neste fritidsaktivitet!

Dette kan DU være med på i 4H

I 4H er du med i en klubb som treffes minst en gang i måneden. På klubbmøtene driver vi med mye forskjellig, Det er nemlig barna og ungdommene som bestemmer hva vi skal gjøre. Noen ganger padler vi kano, andre ganger pynter vi bløtkaker, har karneval, baker, drar på gårdsbesøk, har eventyrkveld ved bålet eller noe annet sosialt, aktivt og morsomt.

Mange klubber drar også på skogstur, fisketur, sopptur, fjelltur, sykkeltur eller skitur. I tillegg kan du være med på kurs i alt fra dyrestell til styrearbeid, seterdrift, motorsag, redesign og mye annet spennende. På sommeren kan du reise på leir sammen med de nærmeste klubbene, treffe 4H-ere fra hele landet eller få venner fra hele Norden på nordisk 4H-leir.
 

Her er din nærmeste klubb

Her kan du finne din nærmeste klubb. Velg ditt fylke og trykk på «klubber» i menyen.

Finner du ingen 4H-klubb der du bor? Kontakt 4H i fylket – kanskje er det en ny klubb på vei. Du kan også starte en 4H-klubb selv. Les mer om det å starte 4H-klubb.

Betal nå, få neste år gratis!

Hovedmedlemskap koster kroner 600,-. Hvis du allerede har et søsken som er medlem, så betaler du bare 300,-. Hvis du melder deg inn etter 1. september får du hele neste års medlemskap på kjøpet! Dette gjelder uansett hvilken type medlemskap som passer for deg.
Se her for andre typer medlemskap (inkl. priser).
 

Meld deg inn her

For å bli 4H-er melder du deg inn og betaler medlemskontingenten her.
 

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med 4H i ditt fylke eller hovedkontoret.