Det ble en strålende dag hvor mange 4H-ere fra hele Buskerud fant veien til fjells sammen med sine familier, men mange andre besøkende fra både fjern og nær. 4H hadde stand med info og aktiviteter, samt at noen 4H-ere viste frem sine 4H-prosjekt. Spikking rundt bålpanna og naturstien var populære aktiviteter i tillegg til dyrekosen. De besøkende kunne også lage seg både pinnebrød og S`mores på bålet.

Vi fikk selvsagt også hilse på alle gårdens dyr, og delta på omvisning med besøk hos både villsvin, reinstyr, elg, gaupe, fjellrev og ulv. Det helt spesielle denne dagen var at alle 4H-eren fikk hilse på ulvevalpen Nare, noe som ble en fin opplevelse for både store og små.

Dagens store høydepunkt var selvfølgelig den ofisielle åpningen av gården. Her fikk daglig leder Tuva Thorsom overrekt 4H-gårdsskiltet og 4H-flagg av styreleder i 4H-gård Norge, Heidi Tønnesen. 4H-løftet ble tatt og 4H-flagget ble heist til topps før 4H-erne og andre besøkene koste seg videre med alle dyra og opplevelsen som gården har å by på.

Mer info om 4H-gård Norge finner dere HER og vil du se hva Langedrag kan tilby kan du kikke HER

4H Buskerud og Langedrag Naturpark har et langt og godt sammarbeid, og hvert år i mars arrangerer vi Villmarkshelg for juniorer.   Langedrag Naturpark og 4H er bygd på de samme grunnverdiene, og vi begge synes det nå er spennende å utvide og forsterke vår samarbeid. 

4H Buskerud er svært stolte overe at Langedrag nå har blitt 4H-gård og ønsker de hjertelig velkommen i 4H!

Under finner du flere bilder fra dagen: