Leir er et av sommerens gøyeste eventyr, og 4H-medlemmenes soleklare favoritt aktivitet. Sommeren 2022 har vi endelig gleden av å invitere til nok en uforglemmelig aspirantleir på Melsom. Vi har mange års erfaring med å arrangere leir, og er det en ting vi kan si med sikkerhet så er det at DU kommer til å digge det! Her blir det full rulle fra morgen til kveld med masse spennende aktiviteter. Hos oss får du en helg du sent vil glemme. Og aller viktigst, leirarrangørene er også 4H-medlemmer som er der kun for å ta vare på deg og dine venner. Det er VIGGA, 4H-klubben for litt eldre 4H-ere som arrangerer aspirantleiren.

 

Under aspirantleiren på Melsom sover alle i telt eller lavvo. Dette er kanskje noe av det som gjør 4H-leir til noe av det mest sosiale man kan være med på. Det er utrolig hvor gode venner man kan bli gjennom to netter i telt på Melsom.

 

I tillegg til selvvalgt aktivitet skjer det masse forskjellig i løpet av helgen. Alle klubbene stiller lag i leirens store volleyballturnering og de trenger både spillere og heiagjeng. Tautrekkings-turneringen er kjent for å bli nervepirrende og jo flere som er med desto mer moro blir det. Om kvelden blir det underholdning. I tillegg til dette kan du både bade, skravle, danse og le med gamle og nye venner. Vi veit at dette kommer til å bli kjempegøy og håper at alle gleder seg til årets store event for aspirantene i Vestfold og Telemark. Den siste dagen på leiren kaller vi for “åpen dag”,da kan alle som vil stikke innom og se litt åssen aspirantene har det på leiren og kanskje også heie litt under finalen i volleyballturneringen.

 

Fagaktiviteter:

 

Ballspill

Baking

Snekring

Programmering

Lage drops

Kano

Førstehjelp

Form og Fantasi

Liv i Fjæra

Friluftsliv

Noen av fagaktivitetene har begrensede plasser så meld deg på så fort påmeldingen åpner.

  • OBS, med forbehold om endringer

 

Vi håper DU vil bli med oss på leir!

Har du spørsmål angående aspirantleiren?

Kontakt Joar
Tlf: 948 92 335
Mail:
jmbb00@hotmail.com