Vi ønsker dere velkommen til den årlig samlingen for klubbrådgivere i Rogaland der nye og erfarne klubbrådgivere treffes for felles start på et nytt 4H år i flott omgivelser på Sola Strand hotel.

TEMA - "Påfyll av 4H Glede"

Vi vil ha fokus på Smartere, Synligere og Større gjennom hele helgen.

* Program: Start kl 19.00 på fredag 8.januar og avsluttes med lunsj søndag 10.januar

  • Erfaringsutveksling og fokus på klubbaktiviteter
  • Digitale prosjekt
  • Informasjon fra 4H Rogaland og spørsmål/tips fra dere
  • **Uteaktivitet(er)
  • Sosialt felleskap
  • Festmiddag 

*med forbehold om endringer

** Ingen valg av aktivteter ved påmeldingen!

Overnatting: 
På grunn av korona-pandemien blir enkeltrom standard.  Vi ber alle "nærkontakter" som gjerne vil ha dobbeltrom,  skrive i notat  hvem du vil dele rom sammen med i feltet "melding til arrangør". 

Prisen for hele helgen blir kr 3.750 per person. Dette inkluderer full kost og losji fra fredag til søndag, underholdning og aktiviteter, og for ikke å glemme møte med mange andre engasjerte personer med "hjertet for 4H".

PÅMELDING innen 1.desember 

Det er viktig at påmeldingsfristen overholdes!

*******************************************************************************

COVID19:

Påmelding er bindende med mindre du må holde deg hjemme på grunn av smittevernsreglene. Arrangementskomiteen følger alle smittevernråd og anbefalinger fra FHI og Helsedirektoratet, samt råd fra smittevernoverlege i kommunen og 4H Norge.  Dette gjelder både antall deltakere og hvordan arrangementet skal gjennomføres i praksis.

Sola Strand hotel er opptatt av sikkerheten til sine gjester og kolleger, og følger til enhver tid de angitte smittevernreglene fra myndighetene i forbindelse med koronapandemien.

Ta gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på til Organisasjonsrådgiver i  4H Rogaland Anne-Berit Ånestad Brovold - anne-berit.brovold@4h.no