Er du nyvalgt i klubbstyret, eller vil du bare lære enda mer om det å sitte i styret? Da har vi kurs for nettopp deg! 06.-08. mars arrangerer 4H Hedmark DAF-kurs på Alvdal og vi håper akkurat DU vil komme!

Hvem kan delta? Alle som vil, og spesielt du som sitter i styret. Det er viktig at du melder deg på det kurset som passer ditt verv i styret! Alle kursene har minstealder 12 år.

Hva gjør vi? Vi har aktivitet både felles og i grupper, og blander læring med forskjellige aktiviteter. Vi lærer ved å gjøre gjennom hele helga.J Søndag blir det årsmøte i 4H Hedmark.

Hvilke kurs kan du melde deg på? 
Leder/nestlederkurs  
Kassererkurs  
Sekretærkurs/Styremedlemskurs

Synliggjøringskurs

Hvem er instruktørene? Instruktørene er en gjeng med ivrige alumner og eldre 4H-ere som har egen erfaring med styrearbeid.  Gina, Martin, Mara, Malin, Linn og Mari er klare for å holde kurs for akkurat deg!

 

Hvordan komme seg dit? For deltakere fra Nord anbefaler vi samkjøring. For deltakere fra sør- og midt-fylket anbefales tog. Fredag går toget fra Hamar 16.07 og ankommer Alvdal 18.35. Retur søndag er 15.07 fra Alvdal. Det toget ankommer Hamar 17.43.

 

Pakkeliste og program kommer når påmeldingsfristen er ute!

Mari Bådshaug er hovedkursinstruktør og alle spørsmål rettes til henne på: 99 38 29 85 / maribaads@hotmail.com