Det blir følgende kursmuligheter:

Leder
Er du valgt som leder eller nestleder? Eller har du lyst til å lære mer om lederskap i 4H? Da er dette kurset for deg!

Sekretær
En sekretær er ikke bare å skrive referat i fra møtene. Du trodde kanskje det? Meld deg på kurset her, så lærer du det en sekretær trenger å kunne. Et lite tips: Varm godt opp stemmen din!

Kasserer
Debet og kredit? Regnskap og balanse? Har du lyst til å lære mer om dette? På kassererkurset lærer du alt som trengs å læres for å gjøre kassererjobben.

Styreverv
Her lærer du alt grunnleg­gende og hva styrearbeid går ut på, og hvordan en jobber i 4H-klubber. Du vil lære noe nytt, kanskje noen nye aktiviteter du kan ta med tilbake til klubben. Mye spennende på dette kurset!

Friluftshelt
Dette kurset er for deg som har lyst til å lære mer om hvordan friluftsliv kan brukes i klubben din. Hva slags aktiviteter kan en finne på ute? Her lærer du også det å lære bort friluftsliv til andre. Det er anbefalt at kursdelta­kerne her er 15 år eller eldre. Dette er også et kurs som er mye ute i løpet av helgen.

 

Info om helgen og påmeldingen:

Lørdag 23.januar er det innsjekk fra kl 09.00 og alle må ha ankommet seinest 09.45, da kurset starter kl 10.00. Søndag avslutter vi kl. 14.30.

Kurshelgen koster
ca. 1500,- og vi anbefaler at klubbene dekker kostnaden, faktura blir sendt til klubben. Kostnaden er litt mer enn vanlig siden vi bor på en gjestegård, har oppreide senger og mat inkludert. Vi har tilbud enkeltrom, dobbeltrom eller rom til tre, dette velger de ved påmelding, og noterer i påmeldingen hvem de skal bo sammen med.

Både 4H Buskerud og Sole Gjestegård har gode smitteverntiltak, og det vil være to stykk fra oss som er smittevernansvarlig for arrangementet

Hver klubb kan maks melde på 2 deltakere, og styrene må da prioritere de med nye styreverv som ikke har deltatt på kurs i sitt verv tidligere.

NB! Det er bindende påmelding etter 12.desember, og om du blir syk og ikke kan delta blir ikke deltakeravgiften tilbakebetalt. Ved avlysning/avmelding grunnet koronautbrudd eller frykt for smitte har ikke 4H Buskerud noe økonomisk ansvar etter 7.januar . Det betyr at deltakeravgift må betales av den påmeldte klubb.

Spørsmål kan rettes til hilde-kristin.oynebraaten@4h.no

 

Styrevervskurs 2019

Velkommen til kurs!