Det blir følgende kursmuligheter:

Leder
Er du valgt som leder eller nestleder? Eller har du lyst til å lære mer om lederskap i 4H? Da er dette kurset for deg!

Sekretær
En sekretær er ikke bare å skrive referat i fra møtene. Du trodde kanskje det? Meld deg på kurset her, så lærer du det en sekretær trenger å kunne. Et lite tips: Varm godt opp stemmen din!

Kasserer
Debet og kredit? Regnskap og balanse? Har du lyst til å lære mer om dette? På kassererkurset lærer du alt som trengs å læres for å gjøre kassererjobben.

Styreverv
Her lærer du alt grunnleg­gende og hva styrearbeid går ut på, og hvordan en jobber i 4H-klubber. Du vil lære noe nytt, kanskje noen nye aktiviteter du kan ta med tilbake til klubben. Mye spennende på dette kurset!

Friluftshelt
Dette kurset er for deg som har lyst til å lære mer om hvordan friluftsliv kan brukes i klubben din. Hva slags aktiviteter kan en finne på ute? Her lærer du også det å lære bort friluftsliv til andre. Det er anbefalt at kursdelta­kerne her er 15 år eller eldre. Dette er også et kurs som er mye ute i løpet av helgen.

 

Viktig info

Lørdag 23.januar er det innsjekk fra kl 09.30 og alle må ha ankommet seinest 09.45, da kurset starter kl 10.00 og vi avslutter ca kl 15.00
Kurshelgen koster ca. 350,- og vi anbefaler at klubbene dekker kostnaden, faktura blir sendt til klubben. Kostnaden er redusert siden det holdes digitalt.

NB! Det er bindende påmelding etter 14.februar, og om du blir syk og ikke kan delta blir ikke deltakeravgiften tilbakebetalt.

 

Link til Teams og annen info blir sendt deltakerne pr. epost

 

Spørsmål kan rettes til hilde-kristin.oynebraaten@4h.no

 

Styrevervskurs 2019

Velkommen til kurs!