Vi på 4H-kontoret er på ferie. Har du spørsmål om sommerklubben tar du kontakt direkte med gården:

Stall Elverhøy: Marita Hammernes, 97642473, hestinord@gmail.com

 

I uke 25,26, 32 og 33 arrangerer vi 4H Sommerklubb på gården.

  • Mandag-fredag kl. 8-16. Kjernetid med aktiviteter kl. 9-15.
  • Maks 12 deltagere pr uke.
  • Fra 8 år (ferdig med 2. klasse), til og med ungdomsskolen. 
  • Kr. 2500 pr uke + medlemskap.
  • Klær etter vær og aktiviteter.
  • Aktiviteter; Stell av dyr, ridning, turer, utelek, mat på bål, bading, fisking osv.
  • De som kommer før 9, kan ha med matpakke til frokost. Vi holder drikke til maten. 
  • Felles lunsj hver dag. 

Sommerkluben arrangeres i samarbeid med 4H Nordland, og krever medlemskap. Meld deg inn i Polarstjerna 4H-klubb, eller velg et såkalt arrangementsmedlemskap, som registreres under 4H Nordland og gjelder fram til 31.12.21. Da velger du " Sommerklubb Stall Elverhøy" når du melder deg inn. Arrangementmedlemskap koster 100 kr.  Allerede medlemmer i 4H-klubber betaler ikke dette. Beløpet må betales før påmelding til sommerklubben. Faktura kommer på e-post. Deltagere fra Fauske kommune oppfordres til å bruke Fritidskortet til betaling. 4H Norge har også en deltakerstøtteordning som kan søkes for de som har behov.

Påmelding og kontaktinfo:

Du melder deg på elektronisk påmelding via 4Hs hjemmeside www.4h.no.   Klikk : Hva skjer, arrangement,  velg fylke , velg ønsket uke og fyll ut alle opplysninger. Hvis deltakeren har vært med før bruk samme medlemsnr, se tidligere faktura. Har du spørsmål, kontakt Marita Hammernes på mail: hestinord@gmail.com. Er det forhold vi burde vite om må det gis beskjed ved påmelding. Eks: allergi, sykdom, og lignende. Påmeldingen er bindende.

 

Betaling

Sommerklubben arrangeres av Stall Elverhøy i samarbeid med 4H Nordland, og det koster kr. 2600,- pr uke. Beløpet består av deltakeravgift kr. 2500,- og medlemskap i 4H Norge kr. 100,-  Medlemskapet er et såkalt arrangementsmedlemskap, som registreres under 4H Nordland og gjelder fram til 31.12.21. Det gir bl.a. en ekstra forsikringsdekning, informasjon fra 4H-klubbene og medlemsbladet Aktivitet ut året. Medlemmer i 4H-klubber betaler ikke dette. Beløpene må betales før deltakelse i sommerklubben. Faktura kommer på e-post.

Deltagerstøtte

Økonomi skal ikke være en hindring for å delta på 4H sine aktiviteter – alle som vil, skal være med. Det er nå mulig å søke om deltakerstøtte for aktiviteter og prosjekt. Søk deltagerstøtte her

Om du ikke allerede er medlem i 4H, må du før du kan melde deg på et arrangement, melde deg inn som arrangementmedlem. Dette gjør du på 4H sin hjemmeside ved å trykke på den gule knappen- Bli med i 4H, og velg arrangementmedlem. På "velg din klubb", velger du Sommerklubb Stall Elverhøy.