Velkommen til Hanegal – gårds og teaterleir.

 Liker du å fortelle historier, lytte til historier, spille teater, få nye venner, gå i naturen, være med dyr, høre om vikinger og det magiske gamledager? Da er Hanegal gårds og teaterleir noe for deg. Matias Bjune Pedersen er skuespiller, og har lang erfaring som teaterinstruktør for barn og unge. Karlotte Bjune Pedersen er utdannet agronom og kjenner området, dyra og gården. Du inviteres til hjemgården deres, Medtigården, som har en rik historie, og ligger vakkert til på Ljønes utenfor Bodø.

 

Praktisk informasjon

- Leiren foregår på 4H-gården Medtigården, på Ljønes utenfor Bodø.

- Leiren foregår fra 27.-30. juli.

- Vi overnatter på gården. Ta med sovepose, liggeunderlag og pute. 

- Det er plass til 10 barn på kurset.

- Ta med klær barna kan bruke i fjøsen, støvler, regntøy og ullgenser/fleece. Ta også med skiftetøy hver dag. Vi er ute uansett vær.

- Dyrene på gården er: sauer, høner, kaniner, hund og katt.

- Det bes om at hvis barn er i risikogruppen for å få alvorlig sykdom av en Covid-19-infeksjon meldes det ikke på, og at dere ellers følger FHI’s råd for smittevern- og forebygging. Vi gjør det som er påkrevd av oss for å gjøre dette til et smittefritt arrangement, og holder oss oppdatert på forskrifter. 

 

Alder:

9-13 år

 

Program: 

Deltakerne skal over fire dager oppleve og gå turer på Ljønes, leke teaterleker, spise sammen, mate dyra, lytte til lokale fortellinger, og sammen med instruktørene sette sammen scenisk materiale som filmes og sendes til foreldrene på slutten av uka.

 

Betaling og påmelding

Sommerklubben arrangeres av  Matias Bjune Pedersen i samarbeid med 4H Nordland, og det koster kr.3200,- . Deltakerne får to fakturaer,  deltakeravgift kr. 3100,- og arrangementsmedlemskap i 4H Norge kr. 100,- om deltakerne ikke er medlem i 4H fra før. Dette obligatoriske medlemskapet gjelder fram til 31.12.20. Det gir bl.a. en ekstra forsikringsdekning, informasjon fra 4H-klubbene og medlemsbladet Aktivitet ut året. Beløpene må betales før deltakelse i sommerklubben. Fakturaene kommer på e-post.

Alle i sommerklubbene må være arrangementsmedlem for å melde seg på Sommerklubb. Registrering her: https://4h.no/bli-med/ De som var med i 2019 bruker sitt gamle medlemsnummer. 

Viktig: Det er kun de obligatoriske feltene som skal fylles ut ved påmelding *