Velkommen til Sommerklubb på Givær!

 

Sommerklubben er for alle mellom 8-13 år (født 2012).

Vi overnatter på låven og spiser frokost og kveldsmat i naustet.  Det blir mange morsomme aktiviteter som: Fisking, roing, stell av dyr, matlaging, lære om livet i fjæra, lære om ærfugl og  om hvordan man driver landbruk på ei lita øy. 

På Givær 4H-gård har de mange forskjellige dyr. Vi har sauer og lam, en minigris, geiter, marsvin, kaniner, høns, kalver og hund. For mer info om gården se 4H-gård Norges hjemmeside: https://4hgard.no/

Det er Olaug Olsen som driver Givær 4H-gård, og sammen med to andre voksne skal hun lede sommerklubben. På Givær ønsker de å være mest mulig sammen, og bruke mindre tid på mobil. Derfor tar Olaug vare på alle mobiltelefoner denne uka. Det blir likevel tid til å ringe hjem og sende meldinger daglig mellom kl. 10 og 11.

Olaug henter deltakerne på Bodø kai mandag morgen, og leverer alle torsdag kveld. Vi kommer tilbake med båttider. 

 

Meld deg på og få nye venner og gode sommerminner!

Påmelding er bindende.

 

 

Dette må du huske på å ta med:

-Varm sovepose 

-Pute

-Varme klær

-Regntøy og støvler 

-Crocks, innesko. 

-Badetøy 

-Håndduk og toalettsaker 

-Litt godteri (mulighet å kjøpe her, ta med maks 100 kr)

 

Påmelding

Sommerklubben arrangeres av Olaug Olsen i samarbeid med 4H Nordland, og det koster kr.3300,- Mat og båtbillett er inkludert i prisen. Deltakerne får to fakturaer,  deltakeravgift kr. 3200,- og arrangementsmedlemskap i 4H Norge kr. 100,- om deltakerne ikke er medlem i 4H fra før. Dette obligatoriske medlemskapet gjelder fram til 31.12.20. Det gir bl.a. en ekstra forsikringsdekning, informasjon fra 4H-klubbene og medlemsbladet Aktivitet ut året. Beløpene må betales før deltakelse i sommerklubben. Fakturaene kommer på e-post.

Alle i sommerklubbene må være arrangementsmedlem for å melde seg på Sommerklubb. Registrering her: https://4h.no/bli-med/ De som var med i 2019 bruker sitt gamle medlemsnummer. Du skal IKKE melde deg inn i en 4H-klubb når du melder deg inn som arrangementmedlem. 

Viktig: Det er kun de obligatoriske feltene som skal fylles ut ved påmelding*