Velkommen til Sommerklubb på Bodin 4H-gård 2020

Uke 32

 

Praktisk informasjon

  • Vi har plass til 16 deltakere. Det er to voksne ledere.
  • Vi har åpent fra kl.08.00, og barna må være hentet før kl.16.00.
  • Ta med klær barna kan bruke i fjøsen, støvler, regntøy og ullgenser/fleece. Ta også med skiftetøy. Vi er ute hver dag uansett vær.  Klær og sko kan være på gården hele uka.
  • Vi har frokosttid mellom 08.00 og 09.00. Ta med matpakke til frokost. Kan også spise fra matpakken på slutten av dagen.. Lunsj, melk og frukt får du på gården.
  • Mer info blir gitt første dag og underveis.

Alder

Deltakerne må være ferdig med 2.klasse, (født 31.12.2012 eller tidligere)

                                                       

 Uke 32- Matskole                   

Ansvarlig: Kristin og Christine

-Fjøsstell, hovedvekt på matlaging, tur og utelek.

 

Påmelding og kontaktinfo:

Du melder deg på elektronisk påmelding via kalenderen på 4Hs hjemmeside www.4h.no. Velg ønsket uke og fyll ut alle opplysninger. Har du spørsmål, kontakt 4H-gården på mail,  post@bodin4hgard.org.  Er det forhold vi burde vite om må det gis beskjed ved påmelding. Eks: allergi, sykdom, og lignende. Påmeldingen er bindende.

Sommerklubben arrangeres av Bodin 4H-gård i samarbeid med 4H Nordland, og det koster kr.2200,- . Deltakerne får to fakturaer,  deltakeravgift kr. 2100,- og arrangementsmedlemskap i 4H Norge kr. 100,- om deltakerne ikke er medlem i 4H fra før. Dette obligatoriske medlemskapet gjelder fram til 31.12.20. Det gir bl.a. en ekstra forsikringsdekning, informasjon fra 4H-klubbene og medlemsbladet Aktivitet ut året. Beløpene må betales før deltakelse i sommerklubben. Fakturaene kommer på e-post.

Alle i sommerklubbene må være arrangementsmedlem for å melde seg på Sommerklubb. Registrering her: https://4h.no/bli-med/ De som var med i 2019 bruker sitt gamle medlemsnummer. Du skal IKKE melde deg inn i en 4H-klubb når du melder deg inn som arrangementmedlem. 

Viktig: Det er kun de obligatoriske feltene som skal fylles ut ved påmelding *