Vi på 4H-kontoret er på ferie. Har du spørsmål om sommerklubben tar du kontakt direkte med gården:

Bodin 4H-gård: 48028690, post@bodin4hgard.org

 

Velkommen til Sommerklubb på Bodin 4H-gård 2021!

Vi har søkt om tilskudd fra Bodø kommune for å få dekket utgiftene til uke 31 og 32. Regner med at vi får det og da kan det bli gratis å delta, bare betaling for medlemskontingenten.

 

Praktisk informasjon

• Vi skal være 14 barn og to voksne hver uke.

• Fra mandag til og med fredag

• Vi har åpent fra kl.08.00, og barna må være hentet før kl.16.00

• Ta med klær barna kan bruke i fjøsen, støvler, regntøy og ullgenser. Ta også med skiftetøy. Vi er ute hver dag uansett vær. Klær og sko kan være på gården hele uka.

• Vi har frokosttid mellom 08.00 og 09.00. Ta med matpakke til frokost. Kan også spise fra matpakken på slutten av dagen.. Lunsj, melk og frukt får du på gården.

• Mer info blir gitt første dag og underveis.

• Når det gjelder korona følger vi de anbefalinger som blir gitt av det offentlige.

Alder

Deltakerne må være ferdig med 2.klasse, (født 31.12.2013 eller tidligere)

 

Temauker

Uke 31 Friluftsliv

- Ansvarlig: Maria og Finn Arne

- Fjøsstell, hovedvekt på friluftsliv, mat i det fri, tur, utelek og aktiviteter

Uke 32 Matskole

Ansvarlig: Janne og Kristin

- Fjøsstell, hovedvekt på matlaging, tur og utelek

Påmelding og kontaktinfo:

Du melder deg på elektronisk påmelding via 4Hs hjemmeside www.4h.no. Klikk : Hva skjer, arrangement, velg fylke , velg ønsket uke og fyll ut alle opplysninger. Hvis deltakeren har vært med før bruk samme medlemsnr, se tidligere faktura. Har du spørsmål, kontakt 4H-gården på mail, post@bodin4hgard.org. Er det forhold vi burde vite om må det gis beskjed ved påmelding. Eks: allergi, sykdom, og lignende. Påmeldingen er bindende.

 

Betaling

Sommerklubben arrangeres av Bodin 4H-gård i samarbeid med 4H Nordland, og det koster kr. 2300,- pr uke. Beløpet består av deltakeravgift kr. 2200,- og medlemskap i 4H Norge kr. 100,-. Medlemskapet er et såkalt arrangementsmedlemskap, som registreres under 4H Nordland og gjelder fram til 31.12.21. Det gir bl.a. en ekstra forsikringsdekning, informasjon fra 4H-klubbene og medlemsbladet Aktivitet ut året. Medlemmer i 4H-klubben betaler ikke dette. Beløpene må betales før deltakelse i sommerklubben. Faktura kommer på e-post.

 

 

Om du ikke allerede er medlem i 4H, må du før du kan melde deg på et arrangement, melde deg inn som arrangementmedlem. Dette gjør du på 4H sin hjemmeside ved å trykke på den gule knappen- Bli med i 4H, og velg arrangementmedlem. På "velg din klubb", velger du Sommerklubb Bodin 4H-gård.