Melkekyr, kalver, kopplam, unggriser, høns, kaniner og hest

Du vil få være med på å ha ansvaret for stellet av dyra, samt lære å lage smør, prim, ost og smøreost. Under oppholdet kommer dere til å bruke bakerovnen mye og lære litt om gammeldags naturbruk og økonomi.

Gjennomfør 4H-prosjektet ditt i løpet av ei sommeruke

Opplegget på Nordgardsetra er skreddersydd for å løse 4H-prosjektet «På setra». Oppholdet på setra kan betraktes som et lærerikt ferieopphold, en annerledes 4H-leir og en kjekk måte å løse 4H-prosjektet på. Om du bare ønsker et seteropphold kan dere også komme til seters, selv om dere ikke har valgt «På setra»-oppgaven.

Reis sammen med gode venner, eller møt nye venner!

Det er plass til tolv deltagere mellom 12 og 18 år på ukeskurs i seterstell, så hvorfor ikke få med seg noen gode venner? Vi tar imot deltagere fra hele landet. Har dere venner som ikke er medlem av 4H, kan disse også delta mot at de betaler litt ekstra. 

Kort info om kursene:
  • De ordinære seterstellskursene (om du er 12-18 år) arrangeres i uke 27, 28, 32 og 33 (søndag kveld – torsdag)
  • Prisen på ordinært seterstellskurs er kr. 2.950,- for 4H-medlemmer i Vestfold, kr. 3.200,- for 4H-medlemmer ellers og kr. 3.600,- for ikke-medlemmer (+ 100,- i arrangementsmedlemskap). Dette inkluderer kurs, kost og losji og gode kursminner
  • For mer informasjon ring daglig leder på Nordgardsetra 4H-seter på 400 64 395 eller 4H-kontoret i Vestfold på 934 23 192, eller send e-post til nordgardsetra@gmail.com eller anita.nilsen@4h.no
  • Påmeldingen er bindende

Følg oss gjerne på Facebook

Velkommen til seters!