Høsten 2020 fullfører 42 ungdommer i Østfold 4H-programmet. Plakettutdelingen vil markere avslutningen som ordinære 4H-medlemmer og overgangen til 4H-alumner.

4H Østfold inviterer herved alle plakettmottakere og to foreldre/foresatte til å delta på denne høytidelige markeringen.

Festen vil inneholde middag, taler, underholdning, utdeling av plaketter og vitnemål, samt utdeling av minne til klubbrådgivere med jubileum. Antrekk for kvelden er bunad, dress eller annet pent antrekk.

Husk å krysse av for om du skal ha med en eller to foreldre/foresatte og om du ønsker fellesbilde. En fotograf kommer til å ta fellesbilde av alle plakettmottakerne. Plakettbilde koster kroner 200,-. Plakettfesten er gratis for plakettmottakeren, men koster kroner 300,- pr. forelder/foresatt. Faktura kommer på epost.

Festen begynner kl. 19:00 (dvs. alle skal sitte til bords kl. 19), og avsluttes ca. 22:30. Vi ber om at plakettmottakere møter kl. 18:30 grunnet felles fotografering kl. 18:40 (alle plakettmottakere skal være med på dette, også selv om dere ikke ønsker å kjøpe bildet).

Evt. spørsmål stilles til Kent Jonas Trinborg på kent.trinborg@4h.no eller 458 49 957