4H Buskerud i samarbeid med Fram-Sønju 4H-gård inviterer til matskole med fokus på råvarer fra naturen. Kurset er for deg mellom 10-18 år, også for deg som ikke er medlem i 4H.

Kursenes varighet:
Lørdag 10.00-17.00 og søndag 10.00-16.00

Deltakeravgift:
Pris: 300,- kr for medlemmer av 4H og 400,- kr for andre. Dette inkluderer praktisk kurs, oppskriftsheftet, mat på kursdagene og smaksprøver til å ha med hjem, i tillegg til at du lærer masse. Det er bindende påmelding.

For de som ikke alt er medlem i 4H får de arrangementsmedlemsskap i 4H Buskerud ut året og en er da forsikret under 4H Matskolen.

Kursinnhold:                                                                                                                                          
På 4H Matskolen får du lære mye forskjellig. Dere får grunnleggende opplæring i fiske, sanke råvarer i naturen samt å lage mat fra bunn av. Kurset passer for deg som vil lære mer om å lage mat eller har et 4H-prosjekt innenfor matlaging, friluftsliv eller fiske.

Overnatting?                                                                                                                                             Om noen har lang reisevei er det mulig med overnatting. Dette må avtales på forhånd, og du må ha med eget sengetøy. Pris 300,- ekstra for overnatting


NB! Det er bindende påmelding etter 1.september