Pandemien har sterkt preget klubber, medlemmer og ikke minst alle våre klubbrådgivere i 4H Østfold de siste 2 krevende årene. Selv om smittetallene er høye når vi nærmer oss desember, er det ingen signaler om at vi skal tilbake til lockdown og antallsbegrensninger. 

Derfor håper vi å se så mange klubbrådgivere som mulig på 2022s klubbrådgiverkonferanse i Fredrikstad. KRK skal være lærerik, gi motivasjon til videre arbeid og ikke minst være en belønning for det fantastiske arbeidet dere klubbrådgivere gjør. Det er fortsatt mye som er nytt i 4H Østfold i 2022 og vi vil bruke helgen til å bli bedre kjent, både med nye verktøy og med hverandre. 

Uansett om du er splitter ny i 4H-systemet eller har vært med i en årrekke har vi veldig lyst til at DU skal være med denne helgen. Vi lover 4H-faglig påfyll, men også en sosial helg hvor dere klubbrådgivere blir bedre kjent med hverandre. Dette skal forhåpentligvis gjøre det lettere for dere å hjelpe hverandre, samarbeide på tvers av klubber, utveksle ideer osv.  

Pris:
Kr 1.500 pr person i enkeltrom.
Kr 750 pr person dersom man bare skal delta på dagøktene og ikke ønsker overnatte på hotellet.

Klubbene faktureres for deltakelse. Det fins en del kommuner som dekker dette, da det inngår som org.-/lederopplæring. Ta kontakt med spørsmål om faktura eller søknad om bistand fra 4H Østfold. 

Påmelding:
Påmelding via “Min side” på www.4h.no. Om du ikke har innloggingsinfo ta kontakt.

Påmeldingsfrist:
Onsdag 15 desember. Veldig viktig at denne fristen overholdes da vi må gi beskjed til hotellet om endelig antall.

Kontaktperson: 
Kent Jonas Trinborg - org rådgiver 4H Østfold - tlf 458 49 957 - epost: kent.trinborg@4h.no