Leirmoro for alle som savner å reise på leir eller som aldri har hatt muligheten til å oppleve hvor moro det er på en 4H-leir.

4H klubbene i Valdres i samarbeid med 4H Oppland ønsker å invitere alle medlemmene til en helgesamling ved Eidsbugarden. Klubbene må ha med vokne leder per 10 deltaker på leiren. 

Frammøte ved Bygdin kl. 13.00 den 13. august. Vi tar MS Bitihorn over Bygdin og inn til Eidsbugarden. Avreise Bygdin kl.13.30. Er det noen som vil kjøre direkte til Eidsbugarden er det i orden, fint om noen kan ta med alle telt, stol og andre ting for 4H-erne slik at de slipper å ta det med på båten

Ved Eidsbugarden slår vi leir og samler oss for å bli kjent via leik og moro på fredagskvelden.

Lørdagens aktiviteter er ikke helt planlagt ennå. Fisking, lære seg hvilken planter en finner i fjellet, mange 4H-leiker, hva med 4H-mester av Eidsbugarden? Maten lager vi på bål, her må 4H-erne bidra.

Søndag blir det avreise etter frokost for de som vil det. Enten via båt tilbake til Bygdin kl. 11.30 eller bli henta med bil.

Leiren blir gratis for alle 4H-ere via Leik og Lær midlene til 4H Norge og friluftslivsmidler fra fylkeskommunen. Vi håper klubbene kan dekke egenandelen som evt blir på de voksne. 

Påmelding til klubben innen 1. august via medlemsregisteret. Gi gjerne beskjed så tidlig som mulig til klubbrådgiver slik at vi vet om det blir leir eller ikke. Maks 60 plasser 

Kjenner du noen som lurer på hva 4H er kan dette være en fin måte å bli kjent med 4H på.