- Pris: Kr 500,-
- Arrangør: 4H Hordaland
- Ulvik
- 10:00 - 16:00
Kurs
DAGSKURS
Foredling Frukt og Bær
Bli med å lage saft og syltetøy av bær frå Hardanger! Kanskje lager vi laurdagssnop! I tillegg besøker me Syse gard for å smake på lokale produkter.
SAMAN SKAL ME :
- LÆRE OM ULIKE FOREDLINGSMETODAR AV FRUKT OG BÆR.
- SMAKA PÅ ULIKE LOKALE PRODUKT
- LÆRE OM HYGIENE
- LAGE SAFT, SYLTETØY OG GELÈ. Alle får med seg saft og syltetøy heim.
- LAGE LUNSJ
- OG ME ÈT SJØLVSAGT GOD MAT SAMAN OG SMAKAR PÅ ALT SOM VERT LAGA!
NÅR
13. november 2021
Oppmøte kl. 09.30-10.00
Programmet startar kl. 10:00 -16:00
KOR
Hardanger Produksjonsskule
Hjeltnesvegen 185, 5730 ULVIK
ANSVARLEG
Guro-Kristina Batta Bjørnstad
4H Hordaland; Mobil 99405269
ALDER
Juniorar og seniorar
Født 2009 eller tidlegare
PRIS
500
ANTAL DELTAKARAR
Max 10
PÅMELDING: Via: 4H Hordaland.no
Viktig å gje beskjed om allergiar ved påmelding
PÅMELDINGSFRIST: 3. november
TA MED: Forkle, innesko og hodeplagg
SPONSORAR:
Hardanger Produksjonsskule
Studieforbundet Natur og Miljø
Vestland fylkeskommune