Pga utfordringer knyttet til pågående pandemi ble det belsuttet ved nedstengingen i desember at alle våre kurs vil være digitale også i 2022. Kurset vil foregå LIVE på ZOOM og/eller TEAMS, og vi anbefaler alle klubber om å delta. Gå gjerne sammen med naboklubben og lag dere en egen liten 4H-festival-helg der dere kan være sosiale sammen med de som bor i nærheten/samme kommune. Slik slipper dere også å sitte alene foran skjermen mens kurset foregår.

 

Våre utrolig dyktige kursinstruktører har lovet å lage ett morsom, interaktivt og spennende kurs, selv om vi må gjøre det digitalt.

 

Alle 4 kursene foregår samtidig og har lunsjpause samtidig.

Pris på kurset er 1250kr pr klubb, uavhengig av hvor mange dere er med. Faktura sendes til 4H klubben i etterkant av kurset.

 

Påmeldingen er nå åpnet ! (NB! dere MÅ melde dere på selv om dere skal sitte sammen med noen andre, da dette har betydning for hvordan kursinstruktørene planlegger selve gjennomføringen av kurset! Det er også kun påmeldte deltagere som vil få tilsendt påloggingslink)

 

PROGRAM

 

LØRDAG 29.01.22

09.00-12.00

Kurs del 1 Leder/nestleder/kasserer/sekretær/styremedlem

12.00-13.30

LUNSJPAUSE

13.30-16.30

Kurs del 2

Leder/nestleder/kasserer/sekretær/styremedlem

 

* mindre pauser vil bli gitt underveis i kurset

* E-post med link til kurset du skal være med på kommer fredag 28.januar (SJEKK at du er registrert med riktig e-postadresse i medlemsregisteret)