I 2019 ble den første aktivitetshelga avholdt, og det var en koselig og vellykket helg. Siden det ikke ble leir i Bodø i sommer, tok NØFF på seg å ta oss imot allikevel, slik at vi får oppleve flotte Bodø. 

Aktivitetshelgen skjer 2. - 4. oktober, og vi lover en superduper helg med masse moro. Det blir RIB-tur med masse flotte naturopplevelser, i tillegg til en historisk reise som tar oss 12 000 år tilbake i tid! Lørdag kveld blir de ordentlig alumngalla med deilig mat og god stemning, vi gleder oss til å se dere i finstasen. Tidsrammen for helga er fra ca. 19:00 på fredag til 14:00 på søndag, men vi har forståelse for at folk må komme og dra til alle døgnets tider. Hovedopplegget skjer på lørdagen.

PS! Er du under 26? Da kan du søke deltagerstøtte fra 4H Norge! Vi oppfordrer også alumnklubbene til å bistå medlemmene sine med reisekostnadene :)

Siden vi først skal samle godgjengen er dette også en fin anledning til å avholde ekstraordinært årsmøte. På grunn av Covid-19 ble det digitalt årsmøte i sommer, og nå er det dags for de resterende sakene. Vi skal behandle følgende saker:

  • Handlingsplan 2020/2022
  • Vedtektsendringer
  • Innkomne saker

Sakspapirene for det ekstraordinære årsmøtet ligger vedlagt (se "Dokumenter").

Vi håper så mange som mulig tar turen til Bodø for en super helg med verdens beste alumngjeng!

Spørsmål? Ta kontakt på styret@n4ha.no.

Logo Norske 4H-alumner