Furunåla og Garder 4H inviterer til fylkesleir i 4H Akershus og Oslo 24.-27. juni 2022. Påmeldingen åpner tirdag 3. mai! 

Fylkesleir er for alle juniorer, seniorer og alumner i fylket og det blir massevis av aktiviteter, volleyball, og ekte 4H-morro! Er du mellom 12 og 18 år, er fylkesleir for deg (født i 2010 og tidligere). Leir er noe mange 4H-ere gleder seg til et helt år. På leir er du med på spennende aktiviteter. Er sammen med vennene dine ei hel helg, spiser is, er sosial i miljøtorget, får nye venner ra andre klubber, sover i telt/lavvo, og generelt nyter det fantastiske leirlivet. Leir er rett og slett innmari gøy!

 

Aktiviteter:

Paintball

Klar for masse spenning og action? Bli med på paintball hos Vestby paintball! Her får du muligheten til å spille og ha det morsomt med de andre deltakerne. Paintball er kjempemorsomt, men du må være forberedt på at det kan gjøre litt vondt.
Denne aktiviteten har en egenandel på 300,-
Antall dager: 1 dag, meld deg på enten lørdag eller søndag
Antall plasser: 40 pr dag

Leiravis

Liker du å skrive? Synes du det er gøy å ta bilder? Er du nysgjerrig på hva de andre deltakerne driver med? Bli med på å være journalist for leiravisa! På slutten av leiren får alle deltakerne på leiren en kopi av avisa som et minne.
På denne aktiviteten må du ha med deg: Kamera (det holder med kamera på mobiltelefon).
Antall dager: 1 dag, meld deg på enten lørdag eller søndag. Du kan melde deg på begge dager også
Antall plasser: 20

Swingkurs

Ønsker du å lære deg å danse swing og ta dansegulvet med storm? Her lærer du grunnleggende tingene får å kunne danse swing.
Antall dager: 2 dager.
Antall plasser: 40

Snekring

På denne aktiviteten blir det hamring og saging for alle penga. Å kunne snekre litt er både nyttig og morsomt, og på denne aktiviteten får du øvd deg litt på akkurat det.
Antall dager: 1 dag, meld deg på enten lørdag eller søndag
Antall plasser: 10 

Skyting

Lyst til å prøve deg på skyting på bane? Vi kjører til Grorud skytebane, der flinke instruktører hjelper til med å skape en fin dag på skytebanen. Dette passer for alle!
Denne aktiviteten har en egenandel på 150,-.
På denne aktiviteten må du ha med deg: Langermet genser og hørselvern hvis du har.
Antall dager: 1 dag, meld deg på enten lørdag eller søndag. Du kan melde deg på begge dager også
Antall: 16 pr dag

Håndarbeid

Er du kreativ og liker å lage ting, da er dette aktiviteten for deg. Dette blir en aktivitet som er både morsom og koselig. Vi skal lage flotte armbånd og lære en ny teknikk som heter slendring.
Antall dager: 1 dag, meld deg på enten lørdag eller søndag. Du kan melde deg på begge dager også
Antall plasser: 7 pr dag

Motorsagkurs

Har du lyst til å lære hvordan du feller og kvister et tre med motorsag? På dette kurset får du lære nettopp det. Det blir også en innføring i sikkerhet og vedlikehold av motorsaga. Etter kurset får du kursbevis som dokumenterer at du har sikkerhetsopplæring. Kjekt å ha hvis du skal ha sommerjobb! Du må være minst 15 år for å delta på kurset. Du må ha med egen motorsag og verneutstyr. Denne aktiviteten har en egenandel på 200 kr.
Antall dager: 2 dager, totalt 15 timer
Antall plasser: 5

Cheerleading

Cheerleading er en spennende og utfordrende lagsport, og vi håper du har lyst til å være med å prøve! To erfarne cheerleadere hjelper deg med å ha det morsomt og lære masse nytt.
På denne aktiviteten må du ha med deg: Klær du kan bevege deg i, for eksempel treningstøy og joggesko.
Antall dager: 2 dager
Antall plasser: 15

Tradisjonsbakst

På Jegstad er det en skikkelig vedfyrt bakerovn. Denne fyrer vi opp tidlig om morgenen slik at alt er klart til masse gode saker. Hvis du er glad i matlaging og har lyst til å lære noe nytt, er dette aktiviteten for deg.
Antall dager: 1 dag, kun lørdag
Antall plasser: 8 stk

Volleyball

Volleyball er 4H-idretten. På denne aktiviteten får du hjelp til å lære noe nytt i volleyball, uansett hvilket nivå du er på. Aldri spilt volleyball før? Eller spilt siden du lærte å gå? Uansett passer dette for deg!
På denne aktiviteten må du ha med deg: Klær du kan bevege deg i, for eksempel treningstøy. Shorts hvis været er fint.
Antall dager: 1 dag, meld deg på enten lørdag eller søndag. Du kan melde deg på begge dager også
Antall plasser: 30

 

Selvforsvar:

På denne aktiviteten lærer du deg noen enkle teknikker for selvforsvar. Du får hjelp av flinke instruktører fra Vestby kampsportklubb til å bli litt mer kjent med deg selv og hva du kan få til med litt trening. Dette passer for alle og kommer til å bli kjempemorsomt!
Antall dager: 1 dag, meld deg på enten lørdag eller søndag. Du kan melde deg på begge dager også
Antall plasser:

 

I tillegg til aktivitetene blir det tevlinger som volleyball, tautrekking, grønt og godt og storsekkhopp, og det blir miljøtorg, Pimp My Pants, og kanskje en overaskelse? :) 

Program for fylkesleir legges ut her. 

Har du spørsmål om fylkesleir, er det bare å ta kontakt!

Leirkomite/leirsjef
Kari Bergitte Finstad

Epost: kbfinstad@hotmail.com

Tlf: 917 65 119

 

4H-kontoret

Sigrun Tovsrud

E-post: ao@4h.no

Tlf: 941 61 374

 

Fylkesleder

Linda Fladby

E-post: linliz77@online.no

Tlf: 913 15 232