15. april er det ekstraordinært Landstyremøte. Da vil det tas en avgjørelse på hva som skjer ang sommerens arrangement.

 

Anbefalinger forandrer seg fra dag til dag og kommune til kommune, så det er ikke helt lett å komme med anbefalinger/kloke ord.

Torsdag kom det nye råd fra myndighetene, de finner du her.

Der forbys kulturarrangementer og idrettsaktiviteter både innendørs og utendørs. Det inkluderer 4H sine aktiviteter rettet mot barn og unge.

Hold deg oppdatert

Hold deg oppdatert på de anbefalingene som gis fra lokale og nasjonale myndigheter. Rådene varierer fra kommune til kommune og kan endre seg fra time til time. Det er vårt ansvar som samfunnsengasjerte og aktive 4Here å gjøre det vi kan for å spre tiltak for å ivareta god helse.

Årsmøte er også avlyst/utsatt. Alle som er påmeldt fikk mail om dette torsdag 12. mars Årsmøte kommer mye sannsynlig til å bli gjennomført på Teams/nett/telefon. Vi må bare finne ut hvilken løsning som passer best for oss i Vestfold. Ny dato og evt link til møtet blir sendt til de som er påmeldt så snart det er klart.

Nattvolleyballen 24. - 25. april er avlyst

Siden ingen vet hvor lenge dette vil vare så må kommer det fortløpende info om kommende arrangementer når det skjer forandringer/avklaringer.

Villmarkshelgen 22. – 24. mai, mottar fortsatt påmeldinger og avgjørelsen på om den blir gjennomført må vi ta litt nærmere arrangementet.

Invitasjoner og påmelding til sommerens Aspirantleir og Fylkesleir er utsatt litt.

Organisasjonsrådgiver er på jobb så bare ta kontakt  på mail eller tlf hvis det er noe dere lurer på.