Det er tid for å feire og hedre de som har gjennomført minst 7 år med prosjekter og styreverv i 4H.  Plakettutdelinga markerer slutten som vanlig 4H-medlem og ønsker deg hjertelig velkommen inn i alumnklubben GVAA-SDH?. 

Foreldre/foresatte og klubbrådgivere ønskes vekommen til å bli med på feiringa. I påmeldinga velger du hvor mange foreldre/foresatte/gjetser du ønsker å ha med deg, og skriver navn på foreldre/foresatte/gjester i fritekst. Betaling skjer ved påmelding. Hvis det er andre enn du som skal betale for foresatte, kan du velge vipps som betaling og legge inn tlf.nr til den som skal betale (OBS: den som eier tlf.nr må være tilgjengelig med vipps for å godta betalingen). 

Som klubbrådgiver skriver hvilke klubb du er klubbrådgiver for i fritekst-feltet. 

Plakettfesten er gratis for plakettmttakere. Foreldre/foresatte og klubbrådgivere betaler kr 500,- pr pers ved påmelding. Vi anbefaler at klubben dekker kostnaden for klubbrådgivere (klubbrådgivere sender utleggskjema til klubb).

Vi skal i år være på Trugstad gård, Holter. Vi får servert middag og dessert, det blir taler, og en høytidelig feiring. Kvelden avsluttes med utdeling av plaketter og vitnemål, samt fotografering. 

 

Vi gleder oss til ei flott feiring. 

Invitasjon